üst komşu şanssızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.537
arkadaşlar selam

iki evimiz var. ikisinde de komşular yüzünden barınamıyorum. bi tanesinde ailecek oturuyoruz diğeri eşyalı duruyor.

ailecek oturduğumuz evde üst kat kiraya veriliyor senelerdir farklı insanlar geldiler genelde sıkıntımız olmadı. ama bu sefer gelen kiracıdan bıkmış durumdayım. adam kuaför. bir sevgilisi var her gün çığlık çığlığa sevişmelerini dinliyoruz ki babam uyardı ona rağmen yapıyorlar özellikle sanki. hadi bunu boşverebilirim özellikle oturup dinlemiyorum ama bütün gece sanırım kız çalışmıyor güm güm topuk sesi kapı kapatma güm diye takır tukur eşya sesleri onlarca kez uyanıyorum (ki kulaklık takıp yatıyorum ona rağmen). haftada 2 kez temizlikçi geliyor süpürgenin ucunda ne varsa anlamadım kara tahtaya tebeşir sürtme sesi gibi ses çıkarıyor temizlikçiye çıkıp dedim başka bi başlık alıverin buna çünkü kadın 8 saat ev süpürüyor gırç gırç yani böyle temizlik yöntemi görmedim ben sürekli süpürgeyle ev mi temizlenir. bir de topuklu terlik sesi vardı durmaksızın apartman yöneticisine ve kapıcıya söylemiştim en azından onu kesebildik ama yine de mesela spor kol saatim var bakıyorum uykumu kaydediyor gece 10 kez kalkmışım. artık ne gürültüler yapıyorlarsa bi huzurlu uyumamışım yani. işin garibi bazen kalktığımda bakıyorum annem ayakta oluyor bazen babam demek onları da uyandırıyorlar ama muhtemelen niye uyandıklarını algılayamıyorlar. hiçbirimizin gece 3te 5te kalkma huyu yoktur.

hadi dedim bırakayım bunları diğer evimize gideyim.

o evimiz de yeni apartman. üst katta ağır okb hastası ev hanımı biri var. annem anlattı kadının 2 kardeşi psikiyatrmış ama ona rağmen düzelme yok kadında. annesi bile illallah etmiş kızından. eve girince oğlunu kocasını banyoya sokan misafirin dolandığı yerleri kırklayan bi kadınmış.

arkadaşlar sabah 5te eşyaları çeke çeke yer süpürüp üzerine vileda yapmaya başlıyor eşya çeke çeke. böyle bir gürültü olamaz sabahın köründe uyanıyprum. eşyası da çokmuş annem dedi. başta güzelce uyardılar annemle babam tanıdıkları için. ama ben bi süre yalnız kaldığımda orda yine sabah 5te yapınca bikaç gün artık bi gün sinirlendim uyandığımda çıktım yukarı kadın bişi kırıldı onu süpürdüm dedi. dedim bu saatte yapılır mı temizlik kadın suratıma kapıyı kapattı :işsiz: yani ben bildiğimi okurum diyor. bir de terbiyesiz. bir de apartman yöneticisi yapmışlar bunu. bu evimiz yeniden yapılandırmayla sıfırdan yapıldı ve inanın hiç kullanamadık. bu kadınınsa üstü de boş biz de gitmiyoruz müstakil evde yaşıyor gibi keyif çatıyor sabah 5te her gün temizlik yapılır mı ya?

velhasıl ben işin içinden çıkamadım iyi uyuyup gündüz de ders çalışmam gerekiyor. başka bir yere çıkmak da zor iş geliyor şu an taşınmak kolay değil malum. bir de kendi evlerimiz varken yani.

bi fikir verebilir misiniz? uzun yazdım kusura bakmayın okuyanlara teşekkür ederim.

Ev sahibiyle konuşsanız bi faydası mutlaka olur Bence edepsizlik yani diğer kadına da durumu anlatın ama ciddi bir şekilde bizim üst öyle ses yapıyordu ki tam 1 buçuk sene çektik babam dedi yönetici dedi olmadı uyarıları dinlemedi bi gün okuldan geldim uyuyorum bi irkildim çocuklar yine başımıza yıkıyoe evi yukarı bi çıktım sinirle ağlayarak anlattım ne zaman bitecek bu eziyet dayanamıyoruz diye bağırdım cağırdım bakın son kez diyorum savcılıkla uğrastırmayın beni dedim şükürler olsun anladılar Şimdi ses olunca boşluk olan duvara öyle vuruyorum ki anında kesiyorlar sesi psikolojim bozulmuştu inanın böyle insanlar çirkeflikten anlıyor.

Canım dün aynı konu vardı benzer yani...uzunca yazmistim bende çektiklerimi..son ses müzik dinlemeler,topuklu terlikle yürümeleri tık tık tık resmen kafayı yedim...evin kapıları mağara kapısı gibi güm güm gece 2/1 hiç farketmez,silkeleme,çırpma,bunları geçtim artık,çocuktan çok ses gelmiyor ama sanırsın yukarda ordu yaşıyor...sürekli çekme sesi garç güç garç güç insanın beyni yanıyor...hani evde insan sürekli neyi çeker anlamıyorum...ama sizin ki çok daha fenaymus sanırım...ben artık çözümü yumuşaklık ta buldum...birgün konuştum başka bir sakının evinde aramızı yaptı...derken artık eskisi gibi değil yani &50 azalttı...hatta az evvel eflinam abla gel oturalım. Dedi

Ev sahibiyle konuşsanız bi faydası mutlaka olur Bence edepsizlik yani diğer kadına da durumu anlatın ama ciddi bir şekilde bizim üst öyle ses yapıyordu ki tam 1 buçuk sene çektik babam dedi yönetici dedi olmadı uyarıları dinlemedi bi gün okuldan geldim uyuyorum bi irkildim çocuklar yine başımıza yıkıyoe evi yukarı bi çıktım sinirle ağlayarak anlattım ne zaman bitecek bu eziyet dayanamıyoruz diye bağırdım cağırdım bakın son kez diyorum savcılıkla uğrastırmayın beni dedim şükürler olsun anladılar Şimdi ses olunca boşluk olan duvara öyle vuruyorum ki anında kesiyorlar sesi psikolojim bozulmuştu inanın böyle insanlar çirkeflikten anlıyor.

ev sahibinin umrunda değil ya. hacı bir teyze üstelik. yani sevişme sesini sallamam eğer beni uyandırmasalar gece gürültü yapıp ama tuz biber ekiyor yani

ben aslında çok tatlı bir insanım ama uykusuzsam içimden dişi hulk çıkıyor yani acayip asabi oluyorum dayanamadığım tek şey. bi süre sonra insanın psikolojisi bozuluyor bikaç gün idare ediyor insan ama bikaç ay önce terlik sesinden 2 ay uyuyamadım suratıma sivilce bastı resmen izleri de kaldı çok üzücü. terlik sesi kesilince uyuyunca düzgün geçti hepsi. ben neden bunları çekiyorum elalemin terbiyesizi yüzünden bilmiyorum.

Vallahi okbli teyze tam manyak. Kapisindan pekmez sızdircaksin teyze sok:KK70:

her gün cam siliyormuş ki ev sırf cam yeni evler öyle ya. sanırım temizlikten başka bişey yapmıyor bütün gün. ona nası enerjisi yetiyor o da ayrı mesele.

acaba köpek falan alsam kaçar mı evden :) bizim evin tozları size de geliyodur falan desem :)))

ev sahibinin umrunda değil ya. hacı bir teyze üstelik. yani sevişme sesini sallamam eğer beni uyandırmasalar gece gürültü yapıp ama tuz biber ekiyor yani

ben aslında çok tatlı bir insanım ama uykusuzsam içimden dişi hulk çıkıyor yani acayip asabi oluyorum dayanamadığım tek şey. bi süre sonra insanın psikolojisi bozuluyor bikaç gün idare ediyor insan ama bikaç ay önce terlik sesinden 2 ay uyuyamadım suratıma sivilce bastı resmen izleri de kaldı çok üzücü. terlik sesi kesilince uyuyunca düzgün geçti hepsi. ben neden bunları çekiyorum elalemin terbiyesizi yüzünden bilmiyorum.
Dediğimi yapın bende hiç kimseyi kıramayan bi insanım ama delirttiler sağolsunlar daha silkelemeleri demiyorum göz yumuyorsun bi şekilde ama ses çok çok kötü

gece boyunca o kadar gürültülü ne yapıyor ki yani gündüz de uyuyor mu

temizlikçi temizlik yaparken o nerede mesela

bizim bir bakıcımız vardı kadın süpürgenin normal başlığını kullanmayıp küçücük başlığı ile ev süpürürdü

kaç kere uyardım alt komşunun başı şişer diye

süpürgenin fırçalı ucu ile parke ve karoları normal ucu ile halıyı süpüreceksin diye ama öyle daha iyi oluyormuş cevabı

sizin komşunun temizlikçisi de böyle galiba

Canım dün aynı konu vardı benzer yani...uzunca yazmistim bende çektiklerimi..son ses müzik dinlemeler,topuklu terlikle yürümeleri tık tık tık resmen kafayı yedim...evin kapıları mağara kapısı gibi güm güm gece 2/1 hiç farketmez,silkeleme,çırpma,bunları geçtim artık,çocuktan çok ses gelmiyor ama sanırsın yukarda ordu yaşıyor...sürekli çekme sesi garç güç garç güç insanın beyni yanıyor...hani evde insan sürekli neyi çeker anlamıyorum...ama sizin ki çok daha fenaymus sanırım...ben artık çözümü yumuşaklık ta buldum...birgün konuştum başka bir sakının evinde aramızı yaptı...derken artık eskisi gibi değil yani &50 azalttı...hatta az evvel eflinam abla gel oturalım. Dedi

ilk planda yumuşak deniyorum zaten. belki farkında değildir diyorum. biz de ilk geldiğimizde alt kat uyarmıştı hemen yumuşak terlikler aldık vs. yani herkes sese duyarlı değil anlıyorum ama uyarılmasına rağmen yapılınca sinir oluyorum.

kiracı olan evi kiraya emlakçı veriyormuş emlakçıya bırakmış ev sahibi çok evi var uğraşmıyor. emlakçı da en pahalı verene veriyor sanırım. 2. katımıza da o kiraya verdi güzellik merkezi açılmış ama sanırım masaj salonu gibi bişey bütün apartman ayağa kalktı mahkemeye gidilecek. apartmanda kimse istemiyor ama kapatmıyorlar. aynı emlakçı vermiş. heralde adam tüm terbiyesizleri başımıza topluyor ben anlamadım ya. aslında iyi bir muhitti burası ama geliştikçe dışarıdan çok insan geldi ve şu an durum böyle.

gece boyunca o kadar gürültülü ne yapıyor ki yani gündüz de uyuyor mu

temizlikçi temizlik yaparken o nerede mesela

bizim bir bakıcımız vardı kadın süpürgenin normal başlığını kullanmayıp küçücük başlığı ile ev süpürürdü

kaç kere uyardım alt komşunun başı şişer diye

süpürgenin fırçalı ucu ile parke ve karoları normal ucu ile halıyı süpüreceksin diye ama öyle daha iyi oluyormuş cevabı

sizin komşunun temizlikçisi de böyle galiba

bence gündüz uyuyor tüm gün akşam adam gelince kıpır kıpır durmuyor sabah gidince heralde yatıyor.

bi ara topukluyla evin içinde koşturmalarını sonra sevişmelerini dinliyorduk yani resmen fantezilerini dinliyoruz ailecek :işsiz:

aynen öyle ki annem bi kez yemeklik bişiler yapıp bile götürdü kadına hatta numarasını aldı ben de alırım seni diye.

ya süpürge ucunda hani parke süpürmelik başlık var ya orda tekerlek var o da garç gurç ses yapıyor. bi de bi odayı süpürmek 15 dk sürer bu anlamadım her odayı 2 saat süpürüyor bütün gün tepemizde süpürge sesi. sanırım kadın kuaföründe çalışan temizlikçiymiş bir de. yani hepsi rahat laçka tipler. bi de evde hiç halı yok gördüm ben kapıdan temizlikçiyle konuşurken

aynen öyle ki annem bi kez yemeklik bişiler yapıp bile götürdü kadına hatta numarasını aldı ben de alırım seni diye.

ya süpürge ucunda hani parke süpürmelik başlık var ya orda tekerlek var o da garç gurç ses yapıyor. bi de bi odayı süpürmek 15 dk sürer bu anlamadım her odayı 2 saat süpürüyor bütün gün tepemizde süpürge sesi. sanırım kadın kuaföründe çalışan temizlikçiymiş bir de. yani hepsi rahat laçka tipler. bi de evde hiç halı yok gördüm ben kapıdan temizlikçiyle konuşurken

esasen ses halı olmadığı için fazla geliyor biraz da o yürüme sesleri vs

geceleri özellikle konuşma sesleri bile bağırma gibi geliyor

ya bi de ben muhattap oldukça sanki sevgilisi adamı koruma içgüdüsüne mi geçti nedir amacı evde olduğunu belli etmek sanki. yani bi şekilde o gürültüyü yapacak terlik sesi kesildi adam da uyarıyordu bazen bağırdığını duydum kadına. şimdi de bağıra bağıra konuşup kahkaha atıyor çığlıkları malum zaten.

varoş varoş insanlar ya.

esasen ses halı olmadığı için fazla geliyor biraz da o yürüme sesleri vs

geceleri özellikle konuşma sesleri bile bağırma gibi geliyor

ya olabilir ama bunlar da ayı gibi bence. hani adamı da görseniz at hırsızı kılıklı kıro bişey bundan nasıl kuaför olur anlamadım. bi kere kapı önünde annemleyken denk geldik mal mal baktı kafamı çevirdim o kadar sinirliyim.

bi gece uyandığımda delirdim de kapılarına gitmiştim açmadılar kapıyı beni tanıyodur ondan.

Teyze viledayla kovalar o zaman. :KK53:

valla ben de titiz insanımdır aslında ama bana bile oha dedirtti.

zaten ilk evliliğinden 2 oğlu varmış babasına bırakıp çocukları gelmiş onlar benim değil diyormuş. bu kafada bi kadından her şey beklenir. biraz da korktum açıkçası bakışları hoş değildi. bilirim psikiyatrik rahatsızlığı olanların bakışlarını.

Dediğimi yapın bende hiç kimseyi kıramayan bi insanım ama delirttiler sağolsunlar daha silkelemeleri demiyorum göz yumuyorsun bi şekilde ama ses çok çok kötü

iyi de anlamıyor ki bunlar vurmaktan. vurduk zaten çok ama vur vur baş olmuyor yani. hatta annem bi gün temizlikçi varken kafası şişmiş kadın oklavayı kırdı tavana vururken ki normalde aman kızım bağırma aman vurma aman yukarı çıkma diyen odur bana. o bile dayanamamış yani.

bi gün cuma günü kafam şişti temizlik sesinden cumartesi günü sabah 7de aldım süpürgeyi duvar süpürdüm :))) iyi de oldu ama bişey değişmiyor.

Aa pardon o zaman cazgırlık yapın yada şikayet edeceğinizi söyleyin

cazgırlık yaptım yeterince ama benim de hani bi yere kadar çirkefleşebilirim. elin varoşlarıyla at koşturamam işte.

aklıma emlakçıyla konuşmak geliyor belki sözleşme vs yapan o olduğu için o uyarırsa dinler ama bilemedim. yaşlı bi emlakçıya da sevişme seslerinden rahatsızım nası dicem bilmiyorum :KK70: ama en azından gürültü kısmını diyebilirim de işte bizim 2. katın güzellik merkezi mevzusundan dolayı o emlakçıyla apartman zıtlaşmış durumda.

kendim evden çıkıp en pislik kiracıyı sokasım geliyor.

bıktım apartman hayatından müstakil ev istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X