- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
-
- Konu Sahibi aynurkoca2
evetpolise şikayet ettin mi aynuuurrr hep sorulmuş cevap verdin mi göremedim bi türlü?
Ay okurken gülmekten gözümden yas geldııııııBu çankaya neymiş arkadaş. Ankaradan soğuttu bizişişko tayt giyenler orda,okul bahçesinde bağır çağır sevişen orda,eskortlar toplanmış. Vay baş kentimin halinee
Koca kadın oldun aynur (bak kelime oyunu yapıyorum) bu işleri bırak bacım.
Subliminal msj kaygisiyla bu konulari açtığını düşünüyorum. bugün ki konumuz eskortlar. Bakalim yarın ülkemin hangi kanayan yarasina dem vuracaksin. takipteyiz
çıkmak meselesi değil bu her gece bunu başka bir adamla yapmak demek,
Gece 2 de 3 te ciglik atiyor diyorsunda o saatte cocuklar uyumuyormu cocuklar kac yasinda ...[/QU
Çok garip yorumlar
Yarın evinin yanında Randevu evi açılırsa şaşırmayacağım.Bu çankaya neymiş arkadaş. Ankaradan soğuttu bizişişko tayt giyenler orda,okul bahçesinde bağır çağır sevişen orda,eskortlar toplanmış. Vay baş kentimin halinee
Koca kadın oldun aynur (bak kelime oyunu yapıyorum) bu işleri bırak bacım.
Subliminal msj kaygisiyla bu konulari açtığını düşünüyorum. bugün ki konumuz eskortlar. Bakalim yarın ülkemin hangi kanayan yarasina dem vuracaksin. takipteyiz
çıkmak meselesi değil bu her gece bunu başka bir adamla yapmak demek,
Yalnız dikkatimi çekti konu sahibi çok sabırlı. Alay edilen mesajlara bile dikkatle cevap vermiş.
Aynur , sizin üst üste böyle konularınız olmasaydı bu kadar tepki toplamazdınız, haklılarda.
Aslında ailelerin yaşadıkları yerlerde böylesi hayatlar benide rahatsız eder ; sesler ve gelip gidenler rahatsız ediciyse.
Ayrıca arkadaşlar öğrenci profili uzaktan bellidir.
bence aynurun önce yapması gereken şey ön yargılarından ve insanlara bir kulp takmadan kurtulmak...Benzetmeleri hiç hoş değil