- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
-
- Konu Sahibi aynurkoca2
ipsiz sapsız adam dolu ev gece yarısı üçte dörtte ben değil kimse çıkmaz o saatte, kaybedecek bir şeyi yok ki zaten bana zarar verse ne kaybeder, ben çocuklarımı düşünerek davranmak zorundayım arkadaşımAni çığlıklar ile ee çık yukarı söyle dikkat etsin niye eteğine meteğine ayakkabasına dikkat ediyon gece yarısı ?
Siz gece 2-3 de kapının dürbününe yapışıp kızın ne giyip kimle girdigine mi bakıyorsunuz hani sizin apartman 60 yaş üstüydüBizim öğrenci olduğumuz bilirdi herks ve gündüz de en azından bir kez apartmanın kapısından girdiğimiz olurdu, bizim partmanımız doktor öğrencilerin de olduğu bir apartman, bu öğrenci değil, siz öğrenciyken kışın ortasında gece iki de üçte farklı adamlarla korkak korkak kaçar gibi mini etek ve kıpkırmızı yüpyüksek topuklu ayakkabılarla çıkar mıydın, öğrenci her halinden belli oluyor zaten, ayrıca öğrenci evi kiralarken de herkes bilir.
yazdın zaten ne kaldı ki yazıcakemin olun öyle olmamasını sizden çok ben isterdim ama her ayrıntıyı yazamam ki burada
bebek sesiyle çocuk sesiyle bu sesleri benzetebilen ilk ve tek insan siz olacaksınız benceİnsanlar da sizin çocuklarınızın gürültülerini çekiyor bebekliklerinden beri, apartmandaki diğer insanlar size nasıl davranıyor?
ipsiz sapsız adam dolu ev gece yarısı üçte dörtte ben değil kimse çıkmaz o saatte, kaybedecek bir şeyi yok ki zaten bana zarar verse ne kaybeder, ben çocuklarımı düşünerek davranmak zorundayım arkadaşım
bebek sesiyle çocuk sesiyle bu sesleri benzetebilen ilk ve tek insan siz olacaksınız bence
Senin gibi mi herkes emin ol çıkan çıkıyor sabahlayanda dışarda sabahlıyor ne meraklısın etiketlemeye fişlemeye ??
Eee ben de çıkıyorum ben de sabahlıyorum, ne fişlemesi arkadaşım, bunun çıkmakla filan ilgisi yok ki bence
Bu çankaya neymiş arkadaş. Ankaradan soğuttu biziAcil olarak Çankaya ilçesi boşaltılmalı okullar hastaneler hepsi kapatılmalı sadece aynur hanıma tahsis edilmeli ilçe :)))
Kadıncağızın okulundan tutun komşusuna kadar herkes rahatsız ediyor :)
buna çok güldümSeks seni çağırıyor bebeğim, karşındaki okul sevişme yuvası keza üst katın öyle...
Kız öğrencilerle ve kendi kadınlığınla ne gibi sorunların var ki bu konulara gerek duyup
nefretini ortaya koyuyorsun.
KK'nın popisini çözmüşsün tebrikler.
çıkmak meselesi değil bu her gece bunu başka bir adamla yapmak demek,Eee ne ile ilgisi var o saatte çıkmaz diyon şimdi bende çıkıyorum sabahlıyorum diyorsun ??
Bir de ben varım. Gürültü gurultudur benım babam da yandakı cocugun top oynama sesinden rahatsız oluyor mesela. Sonucta sıkayetcı olabılecegıniz tek konu ses. Ha çığlık sesi inleme sesi ha top sesı hepsı aynı gerisi sizi ilgilendırmezbebek sesiyle çocuk sesiyle bu sesleri benzetebilen ilk ve tek insan siz olacaksınız bence