Üst kat komşu kapıma dayandı

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
833
480
Daha önce üst kat komşu koşmalarıyla ilgili konu açmıştım bu gece yine gece 11 oldu koşuyorlardı dayanamadım duvara vurdum sonra aşağı indiler kapımı çaldılar yalnız olduğum için açmadım on dakika geçti tekrar inip çaldılar açsam kavga mı edeceklerdi bilmiyorum yalnız olduğum için korktum. Yöneticiye yarın anlatacağım kapıma dayandılar diye bi daha olursa polis çağıracağım dicem ne olacak böyle bilmiyorum

Daha önce üst kat komşu koşmalarıyla ilgili konu açmıştım bu gece yine gece 11 oldu koşuyorlardı dayanamadım duvara vurdum sonra aşağı indiler kapımı çaldılar yalnız olduğum için açmadım on dakika geçti tekrar inip çaldılar açsam kavga mı edeceklerdi bilmiyorum yalnız olduğum için korktum. Yöneticiye yarın anlatacağım kapıma dayandılar diye bi daha olursa polis çağıracağım dicem ne olacak böyle bilmiyorum
Kapıya geldiklerinde cagirsaydiniz polisi.

Sizinki de duvar artistligi olmuş acsaydin ya kapıyı duvara vurduğun gibi 😅 şaka bir yana duvara vurmak yerine mesaj daha iyi olabilir patır kütür vurulsa bende hoslanmazdim açıkçası tabiki yaptıkları doğru değil hele ki gece ama daha çağdaş çözümler var duvara vurmak yerine

Sizinki de duvar artistligi olmuş acsaydin ya kapıyı duvara vurduğun gibi 😅 şaka bir yana duvara vurmak yerine mesaj daha iyi olabilir patır kütür vurulsa bende hoslanmazdim açıkçası tabiki yaptıkları doğru değil hele ki gece ama daha çağdaş çözümler var duvara vurmak yerine
Site yönetimine söyledim daha önce numaraları bende yok arıcaz dediler aradılar ama yine aynı sonuç sabah 8 de başlıyolar gece 12 ye kadar koşuyorlar bende dayanamadım artık vurdum

Duvara vuracağına gidip konuşsaydın.
Duvara vurunca gelip neden vurduğunu soracaklarını düşünemedinmi🤦🏻‍♀️
Polisi arasaydın.

Site yönetimine söyledim daha önce numaraları bende yok arıcaz dediler aradılar ama yine aynı sonuç sabah 8 de başlıyolar gece 12 ye kadar koşuyorlar bende dayanamadım artık vurdum
Ailemi bunlar eğer aileyse gidip rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz veya sabahı bekleseydiniz biraz daha sabredip birkere bize de bebeğim.kucukken aşağıdan vurdular ses yapınca bende gittim kapılarına özür dilemeye baktım onlar daha önce özür dilemeye başladı vurmak gerekmiyordu haklısınız diye

Duvara vurmak hoş bir davranış değil.Daha önce gittiniz mi uyarmak için?Yani uygun bir zamanda gidip uyarmadiysaniz duvara vurmanız garip gelmiştir.Bir de apartmanlarda bazen sesin hangi daireden geldiği belli olmuyor,ondan inmiş olabilirler
Site yönetimi uyardı ama hiç bir değişiklik olmadı apartman yöneticisine söyledim ama yine aynı durum

Diger konularınızı bilmiyorum ama konuşma sesine de takılıp duvara vurmakta abartı yani. Geçin başka odada oturun. Apartmanda yaşıyorsunuz sonuçta. Son ses müzik açsalar da duvar yumruklamayın. Mesaj, arama gibi daha iyi secenekler var 😂
Konuşma sesi değil çocuk hiç durmadan koşuyor sabah 8 de başlıyor gece 12 ye kadar devam ediyor hiç durmadan abartmıyorum kaç senedir böyle artık dayanamıyorum

Diger konularınızı bilmiyorum ama konuşma sesine de takılıp duvara vurmakta abartı yani. Geçin başka odada oturun. Apartmanda yaşıyorsunuz sonuçta. Son ses müzik açsalar da duvar yumruklamayın. Mesaj, arama gibi daha iyi secenekler var 😂
Konuşma değil koşma sesiymis 😅

11 bana göre oldukça geç bir saat.daha önce uyarı yollamissinda.
Daha önceki oturduğum yerde bende yaşadım aynı problemi artık her akşam dayanılmaz oluyor. Gece 10 gibi ben çağırdım polisi.
Çok zorlarına gitmiş.gum güm vurunca anlamıyorsan ben daha ne yapayım dedim.
Benim çocuk çok hareketidir 3 ev değiştirdik. Hepsinde de ilk işim alt kat komşu ile tanışmak oldu. Çocuğum cok hareketidir. Bir rahatsızlık verirsek lütfen uyarın dedim.
Peki vurduktan sonra kestiler mi gürültüyü?

11 bana göre oldukça geç bir saat.daha önce uyarı yollamissinda.
Daha önceki oturduğum yerde bende yaşadım aynı problemi artık her akşam dayanılmaz oluyor. Gece 10 gibi ben çağırdım polisi.
Çok zorlarına gitmiş.gum güm vurunca anlamıyorsan ben daha ne yapayım dedim.
Benim çocuk çok hareketidir 3 ev değiştirdik. Hepsinde de ilk işim alt kat komşu ile tanışmak oldu. Çocuğum cok hareketidir. Bir rahatsızlık verirsek lütfen uyarın dedim.
Peki vurduktan sonra kestiler mi gürültüyü?

Çocuk yine koşmaya çalıştı büyük ihtimalle durdurdular artık ağladı çünkü çocuk sonra kesildi ses . Uyarı yolladığım günün akşamı da saatlerce koştu hiç bir şekilde müdahale etmediler çocuğa
. Peki polisi ne diye aradınız geliyorlar mı

Çocuk yine koşmaya çalıştı büyük ihtimalle durdurdular artık ağladı çünkü çocuk sonra kesildi ses . Uyarı yolladığım günün akşamı da saatlerce koştu hiç bir şekilde müdahale etmediler çocuğa
. Peki polisi ne diye aradınız geliyorlar mı
Evet çünkü görevleri arasında.
Önce kapılarına gidip uyarıp karakola çağırıyorlar. Gürültü devam ederse savcılığa basvuruyorsunuz. Mahkeme için şahit gerekli oluyor.

Yalnız benimkilerde küçük çocuk yoktu. Yuksek sesle muzik dinliyorlardi.Gece yarısı süpürge aciyorlardi. 2 de 3 de kadın çamaşır makinesini çalıştırıyordu.
Sizin komsular belki bir açıklama yapacaklardır.
Önce bir konuşun bence.

Yalnız benimkilerde küçük çocuk yoktu. Yuksek sesle muzik dinliyorlardi.Gece yarısı süpürge aciyorlardi. 2 de 3 de kadın çamaşır makinesini çalıştırıyordu.
Sizin komsular belki bir açıklama yapacaklardır.
Önce bir konuşun bence.
İki yıldır bu evde oturuyorum duymazlıktan geliyordum ama gerçekten inanılır gibi değil bi çocuğun hiç durmadan koşuyor olması ve gerçekten çok yüksek bi ses geliyor evin içine evde huzurla oturamıyorum artık pazar günü sabah 8 de dahi başlıyor sürekli koşuyor

X