şu ilk taş işlemesi olmayan daha güzel, onu bana ayır kuzum. bide elinde ne var hepsini bi toplasan listelesen hep tek tek alıyorum senden
Kitap falanda olur
Canım kafan karismasin şimdi sana toplu halde istediklerimin resmini koyuyorum.beyaz gomlek 36-38 ve 38-40 bedeni. Şu yeşili gömlek 38-40 bedeni bide benim puskulluyle siyah pantolon var bu kadar canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşa büyük gelirmiş canım sana ayırıyorum ilk sıradaki gömleği. diğer 2 konumada bakabilirsin sayfa başlıklarında güncel sayfalar yazıyor zaten onlara da bakabilirsin. bu konuda da begendiğin varsa başka sor elimde iki tane oluyor bazılarından var veya yok derim
Bi.zahmet olcermisin.canım evet beyazdan.2 tane istemiştim biri 36-38 diğer 38-40 bedenini.istemiştim şu yesilininde 38-40 bedeni bide ek olarak bu.gömleklerin siyah olanın 36-38 beden olaninida istiyorum
Evet canım kemerli siyah :) şimdi hepsi ne yaptı özele gel :)
canım senin eklediklerinin hepsi bunlar dimi beyaz olandan iki tane mi istiyorsun orasını anlamadım ? elimde 2 tane var ikiside l beden yazıyor ama 36-38 beden uyumlular 40 bedene de olabilir esneme payları var çünkü . su yeşili olanda m beden yazıyor istersen bunların kolaltı ölçülerini verebilirim
Eki Görüntüle 1084623 Eki Görüntüle 1084624 Eki Görüntüle 1084625 Eki Görüntüle 1084626 Eki Görüntüle 1084627 Eki Görüntüle 1084628 Eki Görüntüle 1084629 Eki Görüntüle 1084630 Eki Görüntüle 1084631 Eki Görüntüle 1084632 Eki Görüntüle 1084633 Eki Görüntüle 1084634 Eki Görüntüle 1084635 Eki Görüntüle 1084636 Eki Görüntüle 1084637 Eki Görüntüle 1084638
Kot yok mu ayda taşlı olan var ya yeliz beyaz onlardan
arkadaşa büyük gelirmiş canım sana ayırıyorum ilk sıradaki gömleği. diğer 2 konumada bakabilirsin sayfa başlıklarında güncel sayfalar yazıyor zaten onlara da bakabilirsin. bu konuda da begendiğin varsa başka sor elimde iki tane oluyor bazılarından var veya yok derim
baktım canımda bişey göremedim pek, bunu alıyımda benim ilgimi çekicek bişeyin varsa gönder canım
ekliceklerim şimdilik bu kadar canım o zaman adres ver bana özelden yarın göndereyim. begendiğim hoşuma giden kitapta hediye koyarım yanına
canım ya sol kitap yada aşk romanı falan olabilir hiç farketmez. Sen bana yine hesap noyu yazarsın ödemeni çıkarım
Canım baktım ama ben senden de zayıfım galiba :) 172 52 kiloyum.2 ayda 8 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?