++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

70 tlye düştüm fiyatınıııı

canım hem pazartesi günü gönderdiğin hemde dün postaladıgın ürünleri bugün aldım ne kadar teşekkür etsem gerçekten az hem çok güzel indirimler yaptın hemde hediye koymuşsun her iki kargonun içine üstelik ürünlerde gerçekten çok çok güzel. çok çok tşkr ediyorum diğer alışverişlerde görüşmek üzere öpt cnm

canım benim çok incesin bende sana teşekkür ediyorum karşılıklı güven içersinde oldu alışverişlerimiz
güzel günlerde kullan tekrar görüşmek üzere canım öpüyorum

Bence ürünler harika ama 40 beden yada l veya xl ürünler olsa yada yada yada biraz daha zayıflaya bilsem 😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence ürünler harika ama 40 beden yada l veya xl ürünler olsa yada yada yada biraz daha zayıflaya bilsem 😭

40 bedene olabilcek ürünlerimde var aslında ama azınlıkta maalsef
teşekkür ediyorum güzel düşünceniz yorumunuz için sağolun

40 bedene olabilcek ürünlerimde var aslında ama azınlıkta maalsef
teşekkür ediyorum güzel düşünceniz yorumunuz için sağolun

40 beden ve üzeri ürünlerde bana Msj atabilirmisiniz ☺️

40 beden ve üzeri ürünlerde bana Msj atabilirmisiniz ☺️

özelden foto eklenmiyor o yüzden burdan ekliyim büyük bedene olabilecek ürünlerim bunlar. bide ihtiyacınız varsa hiç kullanılmamış lacivert trenkot var elimde kumaşı gayet kaliteli. aklınızda bulunsun bunlar

En baştaki elbise ne kadar koyu renk olan 😍

yazdıgım fiyatların çok altına gidiyorrrr bi önceki sayfaya buyruuun son kalanlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…