++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

varmı bişiler isteyen bu haftadan sonra çoğunu kaldırcam satıştaaan çok ucuza veriyorum kaçırmayın bu fırsatııı
üzerindeki yazan fiyatlardan çok düştüm begenin yeter fiyatta zorlamıyoruuum

yarın kargoya gidiyorum varmı bişi isteyen bu fiyata çoğu hiç kullanılmamış ürünler nerde görülmüüüş
bi önceki sayfaya buyruuun

kalanlar için bi önceki sayfaya buyruuun haydi bakalım son kalanlar çok ucuza gidiyorrr

canım merhaba yukarıda mangodan olan bir elbise var onun ve hemen yanındaki trençkotun(trnçkot sanırım) yada kışlık bir mont mu tam anlayamadım.onların boyları ne kadar acaba birde altta iki tane kazak var biri sanırım kısa yada fotodanmı öyle duruyor bbilemedim kemer yeri var birde yine bir kazak standart beden diye belirttigin düz bel kısmı lastikli olna bir kazak var bunların tüylenme yada kullanım durumu nasıl kargoyu düşünerek bir fiyat verirmisin hepsi için lütfen teşekkür ettim

bahsettiğim kazaklardan biri satılmış canım şimdi fark ettim afadersin

bahsettiğim kazaklardan biri satılmış canım şimdi fark ettim afadersin

canım kırmızı olan evet trenckot mevsimlik. kumaşı gayet kaliteli. hiçbir sorunu yok. poponun yarısını örtüyor isterse ölçüp söyleyebilirim
kazaklardan kısa gibi gözüken japon model tam belde bitiyor pantolonların üstüne çok şık duruyor yarasa kol.
kahverengi beli lastikli olan ve diger koyu renk kazak satıldı
. bide düşünürsen şu kazak var işte yukarda görmüşsündür. kendinden ışıltılı sırt detayı var bide fotosunu çekebilirim sırtı ve omuz kısmı çok güzel duruyor.

japon model olan kazagın kullanım durumu nedir peki birde kemeri duruyormu mango elbisenin boyu nu ölçsen yeterli cnm trençkotu anladım birde bu üçüne ne istiyorsun onuda yazarmıısn lütfen

japon model olan kazagın kullanım durumu nedir peki birde kemeri duruyormu mango elbisenin boyu nu ölçsen yeterli cnm trençkotu anladım birde bu üçüne ne istiyorsun onuda yazarmıısn lütfen

canım mango elbise satıldı :26:
kazagın bi sorunu yok temiz kemeri falan duruyordur bi köşede ararsam bulurum

trenckot ve japon kazagı düşünürsen 20tlye vereyim

canım seçtiğim yeşil olan ürün bu degillllll dantelli yanında badıside var askılı kollarında siyah bantlar var

ha sen bunu diyosuuuun
su yeşili diyince ben yanlış anlamışım canım göndermedim daha kargoları öğleden sonra çıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…