++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

elimde kodak dijital fotograf makinesi var sorunsuz
daha sonradan profesyonel canon almıştık kodak kaldı öyle
özellikleri gayet iyi özellikleri
düşünen olursa uygun fiyata vercem fotolarını ekliyebilirim

yeniler kalanlar üzerimdeki halleri bi önceki sayfadaaa fiyatları düştüüm

benden kargo bekleyen arkadaşlar yarın kargolarınızı çıkartıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa

varmı bişiler isteyen hanımlarrr fiyatları düştüm yeniler ekledim bi önceki sayfaya buyruuun

fiyatlararını düştüm çok uyguna vericem kalanları buyruuun

Siyah ile yelilim biri aynı modeş sanırım, biri etiketli yeşilin

foto eklerseniz daha net yardımcı olurum ben yinede anladıgım kadarıyla söyliyim :)
etiketli yeşil dediğiniz buysa eger bu duruyor bunun aynısının siyahı vardı siyahı satıldı,

bide beyazı var şu şekilde

su yeşili dediğinizde buysa bu da satılmadı henüz

Elinizde başka dantel detaylı bluz gömlek varmı kullanılmamış?

bu eklediklerim kullanılmadı elinize geçince anlarsınız çoğu eklediğim öyle zaten eminolabilirsiniz o konuda
su yeşilinin laciverti vardı satıldımı emin değilim ama bakarım yinede bu şekilde

bide şöyle arkası dantel detaylı bişi var

çok şık bide böyle elbise var dantelli

Su yeşili ve lacivert aynı model olan güzel galiba. Sizin boyunuz kaç, benim boyum uzun kısa durmasını istemiyorum siİn üzerinizde iyi duruyor ondan boyunuzu sordum()

Su yeşili ve lacivert aynı model olan güzel galiba. Sizin boyunuz kaç, benim boyum uzun kısa durmasını istemiyorum siİn üzerinizde iyi duruyor ondan boyunuzu sordum()

evet evet su yeşili ve lacivert aynı model ben 1.70 boyundayım

Buradaki gömlek ve siyah kolları kafes kafes olan siyah mini elbiseyi sordum canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…