++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

kıayfetlerine bayıldım ama canım senin üzerinde duruşlarına daha çok bayıldım maşallah çok güzel fiziğin var... off eskiden bende böyleydim doğumdan sonra gitti

kıayfetlerine bayıldım ama canım senin üzerinde duruşlarına daha çok bayıldım maşallah çok güzel fiziğin var... off eskiden bende böyleydim doğumdan sonra gitti

ayy canıım çok incesin teşekkür ediyorum güzel yorumun için

bugünkü kargolar yollandı özelden takip nolarını yolluyorum
elimde kalanlar 48.sayfadaa

bu ürünler satıldıııı alan arkadaşlarım güle güle kullansınlar kalnlar için 48. sayfaya buyrun dipnot: eklenmiş resmin önizlemesindeki kareli kırmızı beyaz satılmadı henüz yanlışlıkla ekledim

Eklentiler

• $IMG_0626.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 38

gömlekler hızla tükeniyorrrr kalanlara buyruuun

belirli bi süreliğine 25tllik ürünleri 20tlye
20tllikleri 15tlye
15tllikleri de 10 tlye düştüm
kısa bi süre için geçerliii

bi kaç parça yeni bişi eklicem birazdan çok şık 2 elbise de var içlerinde

indirimlerim mevcut arkadaşlarrrr

1- güpürlü elbisee buna bayılıyorum ama giymeye fırsat olmuyor bi türlü bu yüzden satışta. üstte çok güzel duruyor 36-38 beden 40 tl

2- bu da üstte çok güzel duruyor modelini belli etmemiş fotoda 36-38 beden 40ada olur ölçü verebilirim 40 tl

3- lacivert arkası yuvarlak dekolte 36-38 beden 15 tl

4- arkası penye önü şifon hakim yaka 36-38 beden 15tl

5- 36-38 beden 15tl

6- 36-38 beden 15tl

7- 36-38 beden 15tl

indirimli fiyatlar geçerliii 10tlye kadar olan ürünlerden 5er lira düştüm kalanlara buyrun sudan ucuz

içlerinde büyük bedenlerde var diğer konuma da bakabilirsiniz

finaller geliyor ilgilenemicem burayla varmıı şimdilik bişi isteyen fiyatları çok uygun tutuyorum

özelden soranlar oldu anca fırsat bulabildim üzerimdeki halleri

**** elbiseyi alana ayakkabı hediye sıfır elbise ayakkabı 1 kez kullanıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…