• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst bacaklarina sürekli sir agda yapan var mi?

Evet mecburen tarzan gibi dolaşamıyor insan :)))))Birde evli olunca insan eşine güzel gözükmek istiyor .Sir ağdaya devam et kalınlaştırmıyor o.

Evet mecburen tarzan gibi dolaşamıyor insan :)))))Birde evli olunca insan eşine güzel gözükmek istiyor .Sir ağdaya devam et kalınlaştırmıyor o.

sen evde kendinmi yapiyorsun?kuafordemi yaptiriyorsun hangi agdayi onerirsin??roll on basliklilar iyi sanirim bacaklar için???:44:

Ben evde yapıyorum markası sesu rool-on olanlardan.

bir kere almistim hiç beceremedim basligi yerinden çikti, sonra donmedi surerken bin pisman olup atmistim...insallah yine aynisi olmaz...agda bantlarindaki de ayni agda degilmi onla yapsam nasil olur çogalma falan olurmu acaba????:44:

İyice erimesini bekle öyle sür.O bantlarda aynı değişen birşey yok.Ama bana göre rool-onlar kısa tüyleride çok güzel alıyor.

kılların kalınlaşması hormonlarla alakalı.Bende kullanıyorum sir ağdayı ne azaldı ne de fazlalaştı.Kışın çabuk uzamıyor fakat yazın çok çabuk uzuyor.yaz için ağda bantları bana daha pratik geliyor.Şip şak.

kılların kalınlaşması hormonlarla alakalı.Bende kullanıyorum sir ağdayı ne azaldı ne de fazlalaştı.Kışın çabuk uzamıyor fakat yazın çok çabuk uzuyor.yaz için ağda bantları bana daha pratik geliyor.Şip şak.

peki senin ust bacaklarinin iç kismindaki tuyler incemi kalinmi?sen agda sonrasi her hangi bir yag kullaniyormusun?yapis yapis olmamak için?bende agda bandi almayi dusunuyorum, digeri bana biraz yorucu geldi...

Son düzenleme:
üst bacaklarımdaki kıllar fazla kalın değil ama çok incede değil.Ağda sonrası ben bebeyağı kullanıyorum.Ağda kalıntılarını bebeyağı döktüğüm pamukla siliyorum.Sonra duş,duş sonrası nemlendirici kullanıyorum.

Back