Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sor cevaplayalım
evet yapıyorum ben
İç bacak kısmı zaten diğer kısımlara göre biraz daha kalın ve sık oluyor diye biliyorum . Ben de hep komple alırım bacaklarımı bir sorun teşkil etmedi bu zamana kadar.
İç bacak kısmı zaten diğer kısımlara göre biraz daha kalın ve sık oluyor diye biliyorum . Ben de hep komple alırım bacaklarımı bir sorun teşkil etmedi bu zamana kadar.
Sir ağda hiçbir zaman kılköklerini beslemiyor.Bende senelerdir alırım aksine azaldı ama epilasyon makinesiyle almıştım dediğiniz bölgeleri o yüzden kalınlaştı benimki bilseydim hiç sürmezdim.Tene ve bünyeye görede değişiyor sanırım.
peki sir agda sonrasi incelme ve azalma oldumu sende????yine kalin kalin çikmaya devam edip gitgide çogalirmi acaba???
off ya ne yapacagim ben ? sanirim benimkilerde kil olarak kalicak..demekki incelme seyrelme yapiyor diyenlere inanmamak lazim o zaman....Benim tüylerim biraz tuhaf ben de incelme olmadı bazı kısımlar tamamen döküldü ama diğerleri aynı kalınlıkta duruyor. Ayda bir filan yaptırıyorum tüylerim hatta kıl demeliyim sert olduğu için kısa olunca almıyor ağda minik minik kalıyor hep o yüzden tam uzamalarını bekliyorum çoğu zaman.
sir ağda değil de normal turuncu sesu ağda kullanıyorum..kış aylarında bir defa alırsam bir defa almıyorum..
fakat yazın her defa da alıyorum..hiç kalınlaşma sertleşme olmadı..ağda sonrası limon sürüyorum 1 gece kalıyor,seyrekleşme bile oluyor
evet bende gecen ay makinayla aldim sanirim o yuzdende kalinlasti ...sirle almaya baslasam azalirmi sence?yada incelirmi???
limonunda kimisi ise yaradigini soyluyor kimisi uygun gormuyor...agda sonrasi kil kokleri açik oldugu için enfeksiyona neden olabilirmis...sen limonu surdukten sonra kabarma , sivilcelenme olmuyormu???
Bende hiç incelme olmadı ya bir kalınlaştı artık hep aynı...