• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst bacaklarina sürekli sir agda yapan var mi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar aranizda üst bacaklarinada alt bacaklariyla birlikte sürekli olarak sir agda yapan varmi ? size sormak istediklerim var bununla ilgili???

sor cevaplayalım

evet yapıyorum ben

kizlar hamile kalmadan once ust bacaklarima dokunmazdim ancak yazdan yaza denize giderken yapardim sir agda ve hiç cogalma ve kalinlasma olmamisti tuylerde....ancak hamileyken her ay doktora giderken normal agdayla birkac sefer aldim ve ust bacaklarin yukarlari ikisininde iç tarafa gelen kisimlarindaki tuyler koyulasti ve cok kalinlasti....cok uzuluyorum sort bile giyemiyorum evde oyle gorunce canim sikiliyor surekli alsam dahada mi kalinlasir diyorum...sirde olsa agda sonucunda hiç alinmamis gibi olmaz...bu seferde surekli yapmam gerekirmi???sir agda sizin ust bacaklarinizdaki dedigim bolgedeki tuyleri kila donusturdumu ?kalinlasma oldumu ?ne yapsam bilemedim ne olur cevap verin???:50::50:

İç bacak kısmı zaten diğer kısımlara göre biraz daha kalın ve sık oluyor diye biliyorum . Ben de hep komple alırım bacaklarımı bir sorun teşkil etmedi bu zamana kadar.

İç bacak kısmı zaten diğer kısımlara göre biraz daha kalın ve sık oluyor diye biliyorum . Ben de hep komple alırım bacaklarımı bir sorun teşkil etmedi bu zamana kadar.

peki sir agda sonrasi incelme ve azalma oldumu sende????yine kalin kalin çikmaya devam edip gitgide çogalirmi acaba???

aynı kaldı benim üst bacaklarım öyle incelme veya kalınlasma olmadı

kizlar yokmu baska ust bacaklarina sir agda yapan??benim gibi olan yokmu aranizda???ve yapanlar ne SIKLIKTA yapiyorsunuz her ay mi 2 ayda bir mi???

Sir ağda hiçbir zaman kılköklerini beslemiyor.Bende senelerdir alırım aksine azaldı ama epilasyon makinesiyle almıştım dediğiniz bölgeleri o yüzden kalınlaştı benimki bilseydim hiç sürmezdim.Tene ve bünyeye görede değişiyor sanırım.

Sir ağda hiçbir zaman kılköklerini beslemiyor.Bende senelerdir alırım aksine azaldı ama epilasyon makinesiyle almıştım dediğiniz bölgeleri o yüzden kalınlaştı benimki bilseydim hiç sürmezdim.Tene ve bünyeye görede değişiyor sanırım.

evet bende gecen ay makinayla aldim sanirim o yuzdende kalinlasti ...sirle almaya baslasam azalirmi sence?yada incelirmi???

peki sir agda sonrasi incelme ve azalma oldumu sende????yine kalin kalin çikmaya devam edip gitgide çogalirmi acaba???

Benim tüylerim biraz tuhaf ben de incelme olmadı bazı kısımlar tamamen döküldü ama diğerleri aynı kalınlıkta duruyor. :9: Ayda bir filan yaptırıyorum tüylerim hatta kıl demeliyim sert olduğu için kısa olunca almıyor ağda minik minik kalıyor hep o yüzden tam uzamalarını bekliyorum çoğu zaman.

Benim tüylerim biraz tuhaf ben de incelme olmadı bazı kısımlar tamamen döküldü ama diğerleri aynı kalınlıkta duruyor. :9: Ayda bir filan yaptırıyorum tüylerim hatta kıl demeliyim sert olduğu için kısa olunca almıyor ağda minik minik kalıyor hep o yüzden tam uzamalarını bekliyorum çoğu zaman.
off ya ne yapacagim ben ? sanirim benimkilerde kil olarak kalicak..demekki incelme seyrelme yapiyor diyenlere inanmamak lazim o zaman....

sir ağda değil de normal turuncu sesu ağda kullanıyorum..kış aylarında bir defa alırsam bir defa almıyorum..
fakat yazın her defa da alıyorum..hiç kalınlaşma sertleşme olmadı..ağda sonrası limon sürüyorum 1 gece kalıyor,seyrekleşme bile oluyor:34:

sir ağda değil de normal turuncu sesu ağda kullanıyorum..kış aylarında bir defa alırsam bir defa almıyorum..
fakat yazın her defa da alıyorum..hiç kalınlaşma sertleşme olmadı..ağda sonrası limon sürüyorum 1 gece kalıyor,seyrekleşme bile oluyor:34:

limonunda kimisi ise yaradigini soyluyor kimisi uygun gormuyor...agda sonrasi kil kokleri açik oldugu için enfeksiyona neden olabilirmis...sen limonu surdukten sonra kabarma , sivilcelenme olmuyormu???

limonunda kimisi ise yaradigini soyluyor kimisi uygun gormuyor...agda sonrasi kil kokleri açik oldugu için enfeksiyona neden olabilirmis...sen limonu surdukten sonra kabarma , sivilcelenme olmuyormu???

yok canım bi sorun olmadı bende,en az 2 yıldır bu yöntemi ,kola altı ve bacaklarımda uyguluyorum...hafif kolonya sürmüş gibi yanıyor bikaç dk.sonra geçiyor..bariz seyrelme oldu bende..
hassas cildi olanlarda kabarma vs.olabilir..cildinde böyle hassasiyet varsa küçük bir kısımda deneyebilirsin..

Back