Üsküdar Yunus Emre hastanesi

angie_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
93
20
kızlar aranızda Dr.Mine Tüzel Eğilmeze giden varmı ben doğumu burda düşünüyorum hem bana yakın hem normal doğum hem sezaryan aynı fiyat gerçi doğum bölümünü ve yoğun bakım ünitesini görmedim ama gören bilen varsa fikirlerinizi istiyorum

Merhaba,
Bende 23 haftalık hamileyim ve muayeneye Nazife hanıma gidiyorum çok igili bir doktor. Muayenelerin dışında da ne zaman arasak yardımcı oluyor. Doğum haneyi ve odalarını gördüm. Temizdi. Sancını çektiğin sürece kalacağın odada eğer başka hasta yoksa eşinde yanında olabiliyormuş. Başka hasta varsa yanında istediğin bir bayan yakının bulunabiliyormuş. Yoğun bakım ünitesine bakamadım. İstediğin zaman görebiliyorsun sende bir bak bence. Orada doğum yapmış bir bayanla konuştum, onun doğumu sezaryandı ve doktoru Nazife hanımdı. Çok memnun olduğunu söyledi. Zaten doğumumu da orada yapmak istiyorum sırf Nazife hanım ve Muzaffer hanım için lakin bugün öğrendim ki muzaffer hanım emekli olmuş. Gülçin ebe varmış bilen varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
Eğer doğumunu Yunus Emre Hastanesinde yaparsan tecrübeni paylaşırsan çok sevinirim..

bende nazife hanım için çok iyi şeyler okudum netten keşke bende önceden araştırıp ona gitseydim odaları yan yana oldugu için değişemiyorum doktoru bide doğurdugum hafta şansıma mine hanım nöbetçi olursa rezillik diye. evet doğumu orda yapmayı düşünüyorum burdan yazarım yorumumu doğumdan sonra

Hayırlısıyla Nazife hanımın nöbetçi olduğu zamana denk gelir doğumlarımız İnşaallah :) tecrübelerin benim için çok önemli.. İnşaallah sağlıklı ve rahat bir doğum geçirirsin..

Hayırlısıyla Nazife hanımın nöbetçi olduğu zamana denk gelir doğumlarımız İnşaallah :) tecrübelerin benim için çok önemli.. İnşaallah sağlıklı ve rahat bir doğum geçirirsin..
inşallah canım bende öle ümit ediyorum :) amin canım inşallah hepimiz sağlıklı rahat sorunsuz bi doğum geçiririz off az kaldı

inşallah canım bende öle ümit ediyorum :) amin canım inşallah hepimiz sağlıklı rahat sorunsuz bi doğum geçiririz off az kaldı
Nazife hanım kendi muayenehanesine geçiyormuış. Aynı şekilde Mine hanımda öyle.. Bilginiz var mı? Bilindik doktor kalmadı resmen hadi hayırlısı..

Nazife hanım kendi muayenehanesine geçiyormuış. Aynı şekilde Mine hanımda öyle.. Bilginiz var mı? Bilindik doktor kalmadı resmen hadi hayırlısı..
ben gecen ay hastane değiştirdim mine hanımdan hiç ama hiç memnun kalmadım ayrıca hastanede erken doğum riskine karşı yatış ve tedavi yapamadıklarını zeynep kamile yönlendirdiklerini öğrendim o yüzden hastanede benim için vasat konumda bende koşuyolu medipole geçtim dr.sema nihan karakaya ya hastanede erken doğum belirtisi oldugunda direk yatış yapıp tedavi edebiliyolar sema hanımda 2 yıl öncesine kadar yunus emrede çalışıyomus bakalım umarım son 2 ayımda doktor değiştirdim umarım hayırlısı olur muayneye geçiyorlarsa doğumu nerde yaptırıyorlarmıs öğrenebildinizmi kendi adınıza

Bende Nazife Hanım'a gidiyordum bayağı da methini duymuştum ilk çocuğum Selma nihan Hanım'da olmuştu memnun kalmıştım şimdi Ağustos'da doğumum olacak son ayda hastane değiştirmeye cesaret edemedim Nazife hanım isterseniz doğuma geliyormuş ama hastane be onun aldığı ücret bir araya gelince bana yüksek geldi sanırım Selma Hanım'da olacak zaten Sezeryan ve başka seçenekte kalmamış görünüyor şuan umarım iyi olur

sizdemi selma hanıma geciş yapıcaksınız bu arada sezeryan yanlısı diye duydum bi hastasından moralim bozuldu doğrumu siz ilk doğumunuzu onda yapmıssınız bende son 2 ay kala değiştim hastaneyi ve doktoru

sizdemi selma hanıma geciş yapıcaksınız bu arada sezeryan yanlısı diye duydum bi hastasından moralim bozuldu doğrumu siz ilk doğumunuzu onda yapmıssınız bende son 2 ay kala değiştim hastaneyi ve doktoru
Ben selma Hanım'da yapmadım ilk doğumumu selma nihan Hanım'da yaptım şimdi selma Hanım'a gitmek zorunda kaldım iki tane selma hanım var yani biri selma biri selma nihan ,selma nihan medipolde şuan selma ise yunus Emre de.Selma hanımın bir hastası bana hep Sezeryan yaptığını söyledi.Selma Nihan da benim son günüme kadar bekledi normal doğum için ama sancım olmayınca Sezeryana aldı.yanlız beni normal olması için yapmam gerekenlerle ilgili hiç bilgilendirmedi.Zaten medipoldede adı çıkmış Sezeryancı diye duyduğuma göre inşallah yardımcı olabilmişimdir

Çok teşekkür ederim evet en azından bi fikir edindim ben Medipolde ki Selma Nihana gidiyordum ama doğum ücreti bana fazla geldi üstelik çocuğun ilk aşıları testleri fiyata dahil değilmiş o yüzden tekrar yunus emreye geçmeye karar verdim Selma hanim birde Oğuz bey arasında kararsız kalmıştım son zamanlarda doktor değişikliğide geriyor beni Allah yardımcımız olsun sizinde çok az kalmış doğuma

aynen ben de aynı durumdayım ben erkek dr istemiyorum onun için tek seçeneğim Selma Hanım kalıyor.Benim bebeğim dönmedi daha ama ben son ana kadar beklemek istiyorum Selma Hanım olmaz diyor ben de çok gerildim sayılı günler kala yine dr arayışına girdim.Bakalım pazartesi Selma Hanıma kontrolüm var tekrar deneyeceğim şansımı

bencede son ana kadar beklemek en mantıklısı 3 hafta var daha önünde herşey olabilir bu kadar günde inşallah bebeğin döner gelişmelerden haberdar et lütfen

Merhaba kızlar, hangi doktora karar verdiniz? yada doğumunuz oldu mu? Nasılsını? Yunus Emre Hastanesine Nil Yavuz Ay isimli bir doktor gelmiş, giden var mı?

Merhaba kızlar, hangi doktora karar verdiniz? yada doğumunuz oldu mu? Nasılsını? Yunus Emre Hastanesine Nil Yavuz Ay isimli bir doktor gelmiş, giden var mı?
evet benim doğumum son anda plansız oldu ve NİL Hanım da oldu.İyi bir doktor diye düşünüyorum spinal oldum doğumhanede bu kadın çok iyi eli çok hızlı vs diye konuşuyorlardı.Sezeryanım da iyi geçti Allah'a şükür sezeryandan sonra da güzel ilgilendi ama sürekli kontrole gitmediğim için birşey diyemeyeceğim.

merhaba canım ben gecenlerde zehirlendim yunus emrenin aciline gittim tansiyon ölçme dısında hiçbişi yapmadılar bide azarladılar siz eve gidin dediler ki ordayken kaç kez kustum hiçbir işlevleri olmayacaksa boşuna açmışlar o hastaneyi aylardır süren idrar yolu enfeksiyonum vardı çözemediler en son tavsiye üzerine ümraniye afiyet hastanesindeki dr.fazilet görgülüye gittim bana yunus emredeki doktorların yapmayı akıl edemediği vajinal kültürü yaptı enfeksiyon adı bulundu ve tedavi başlandı başlanmasaydı cocuk doğdugundada o enfeksiyona sahip olarak doğucaktı yani uzun oldu ama yunus emrede doğumda bişi olsa müdahale falan edemezler bida orasımı asla

Bu hastanenin 2016 zorunlu sezaryen fiyatını bilen var mı. Tek kişilk oda için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…