Canım teşekkür ederim o senin gönlünün güzelliği.a.s.a.s.a.s.
Kısmet belki birgün yüzyüzede tanışma imkanımız olur bellimi olur, benim memleketimde yaşıyorsun zaten. Göynük'e geldiğimde çalıveririm birgün kapını benim sağım solum belli olmaz çılgınımdır biraz.
resimler silindi
resimler silindi
Kızlar geleli saatler oldu ama bir türlü yazmak istemedim.benneyaptımki Yani evet çok güzel vakit geçirdik o ayrı ama böyle olmamalıydı.:uhm: Birbirimizi bu kadarmı kale alıyoruz yani. Benim bugünkü buluşmadan çıkarttığım sonuç bu. Sanal arkadaşlıklar sanal kaldı. Demekki gerçeğe dönüştürülemiyormuş öylemi düşünmeliyim yoksa herkesin kendine göre bir grubu var da kişilere göremi buluşuluyor.:1no2: Liste en son 17kişi ile güncellenmiş hadi bunun içinden 5 kişi gelmesin hadi 10 kişi gelmesin. Böyle birşey yok ya şaka gibi.Bu listeden 4 kişi orada. Öylede yazılıyorki bak" kesin geliyorsun tamammı, ben de kesin ordayım "vs. Ama gele gele 4 kişi. Ben toplantıyı atlattım sırf sizlerle tanışabilmek için "kesinlikle geliyorum oradayım" dedim ve ismim listenin 2. sırasında gelmemezlik yapamazdım açıkçası. Ama ilk buluşma randevusunda sükutu-hayale uğradım.:çok üzgünüm:
Her neyse canınız sağolsun. Gelen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor öpüyorum onları. ŞenizBu buluşmayı düzenleyen arakadaşımız xkimyagerx'ede ayrıca teşekkür ediyorum bebişini deburadan mıncıklıyorum. Yanında iken elimi bile süremedim çok küçük çünki. Ama sanaldan istediğimi yaparım dimi.kaydirigubbakcemile3 İstediğini söyleyebilmek gibi. :sm_cool:
Tekrar yeni bir buluşmada buluşmak üzere.kaydirigubbakcemile
ısırganotum emınmısın bu kız senınmı :))))) senden güzelde heheheh allah uzun ömürler versin dün varya cenaze evınde aklım hep sızdeydı acaba kackısı geldı kımler geldı dıye ama kısmet ıste annem gelıyo belkı gelemem derken herşeyın hayırlııs napalım e bukadarmıydınız yomku daha gelen yahuuuuuuu
ısırganotum emınmısın bu kız senınmı :))))) senden güzelde heheheh allah uzun ömürler versin dün varya cenaze evınde aklım hep sızdeydı acaba kackısı geldı kımler geldı dıye ama kısmet ıste annem gelıyo belkı gelemem derken herşeyın hayırlııs napalım e bukadarmıydınız yomku daha gelen yahuuuuuuu
çok sevindim sizin adınıza..resimlerde çok tatlısınız..ben çalışmasaydım kesin gelirdim başka sefere inşallah bir dahaki buluşmayı akşam saatlerine ayarlayın kızlar olurmukaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?