Usg'de bebeğinde bacak boyu geriliği olup sağlıklı doğuran?

HULA

canım yamanımmmm..
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
248
0
merhaba.34. haftamda oğlumun femur boyu 3 hft gei çıktı. çok endişeleniyorum.diğer tüm ölçüleri önden gidiyor. cumaya kontrolümüz var ve dahda gerilediyse diye çok korkuyorum.anı problemle karşılaşan var mı acaba?

kimsenin böle bir derdi olmamış galibaa:KK43:

canım benim çok geçmiş olsun..bu sayfayı aşşağı kadar çek....benzer konular die bi başlık var sanırım bazı arkadaşlar yaşamış böle sorunlar...belki yardım olur diye yazdım ben baktım biiraz ewt öle olup sağlıklı doğğuranda varmış tek bi dr la kalma değişik bi kaç yere daha git derim..hoşçakal umarım sonuç ii olur..

canım burda daha iyi cevap bulabilirsin..benzer durumda olan hamişler var....

merhaba.34. haftamda oğlumun femur boyu 3 hft gei çıktı. çok endişeleniyorum.diğer tüm ölçüleri önden gidiyor. cumaya kontrolümüz var ve dahda gerilediyse diye çok korkuyorum.anı problemle karşılaşan var mı acaba?

canım ya sıkma canını senın ılk galıba ben ıkı dogum yaptım ultrasonda bırcok degerler varya onların arasında hep 2 ser 3 er hf farklar olurdu ve bende tedırgın olurdum hem ultrasonun yanılma payları var hemde genetık faktorler hatta benım bır arkadasıma bacakları egrı dedıler sapasaglam dogdu bol bol dua et ıcınden gelerek kendınıde uzme stres en kotu sey senın ıcın sevgıler

X