Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kese oluşmuşsa görür2.5 aylık hamilelik farklı bir nedenle usg yapsam usgde çıkar mı doktor görür mü? Ama hamilelik şüphesiyle değil farklı şikayetten usgye giricem?
2.5 ayda oluşur sanırımkese oluşmuşsa görür
test yapmadınız mı2.5 ayda oluşur sanırım
2.5 ayderken? bıdıgımız 10 hafta falan :) rahmıne baktıracaksan evet cıkar..... kalp usg sınde cıkmaz mısal :)) ekimde 2.5 aylık bebek sormussun sımdı de 2.5 ay .)) hamıle degılsın sen ..2.5 aylık hamilelik farklı bir nedenle usg yapsam usgde çıkar mı doktor görür mü? Ama hamilelik şüphesiyle değil farklı şikayetten usgye giricem?
Karından baktırdım rahimden değil mesaneye kadar bakıyolar tabi ki2.5 ayderken? bıdıgımız 10 hafta falan :) rahmıne baktıracaksan evet cıkar..... kalp usg sınde cıkmaz mısal :)) ekimde 2.5 aylık bebek sormussun sımdı de 2.5 ay .)) hamıle degılsın sen ..
Yaptırdım fakat belirtilerim devam ediyortest yapmadınız mı
Negatif çıktıysa kana baktırın varsa kanda çıkar 2.5 ay diyorsunuz şimdiye çoltan tekrar test yaptırmanız gerekirdiYaptırdım fakat belirtilerim devam ediyor
Kese varsa karından çıkar siz ama kadın doğumamı gittiniz başka bir bölümemiKarından baktırdım rahimden değil mesaneye kadar bakıyolar tabi ki
Kadın doğuma gitmedim dahiliyeye gittim farklı bir şikayetten o yüzden görmeme ihtimali var mı diye düşünüyorum direk hamilelik diye baksa tabi görür farklı bir şikayetle gittiğim için merak ediyorumKese varsa karından çıkar siz ama kadın doğumamı gittiniz başka bir bölümemi
Onlar görmeyebilirKadın doğuma gitmedim dahiliyeye gittim farklı bir şikayetten o yüzden görmeme ihtimali var mı diye düşünüyorum direk hamilelik diye baksa tabi görür farklı bir şikayetle gittiğim için merak ediyorum
rahıme hem karından hem vajınal bakılabılır. rahme baktırmaktan kastım ılla vajınal degıl. karnından mesaneye kadar bakıldıysa yenı kese olsa neyse 3 cm cocuk :)) gorunur .)Karından baktırdım rahimden değil mesaneye kadar bakıyolar tabi ki
Mesane doluluğu yeterli değil yazıyorrahıme hem karından hem vajınal bakılabılır. rahme baktırmaktan kastım ılla vajınal degıl. karnından mesaneye kadar bakıldıysa yenı kese olsa neyse 3 cm cocuk :)) gorunur .)