- 7 Ocak 2025
- 13
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi pembeklavye
Rica etsem benimkine de bakarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica etsem benimkine de bakarmisiniz
Senin ki erkek ablacım
Sen ogrenmedin mi hala cnm kesenin konumu neydi Doktorlar hala tahminde bulunmadimi çok soru sordum galibaİnşallah canım hayırlısı olsun öğrenince yazarm
Valla canım iki farklı doktor emin değilim ama kıza benziyor dediSen ogrenmedin mi hala cnm kesenin konumu neydi Doktorlar hala tahminde bulunmadimi çok soru sordum galiba![]()
İlk bebeginmi cnm birde kesenin konumu neydi 6.7.8 haftalardaValla canım iki farklı doktor emin değilim ama kıza benziyor dedi![]()
Yok canm ilk cocuk değil ben 6 ve 9 haftalık usgleri atayım orda konum belli olurİlk bebeginmi cnm birde kesenin konumu neydi 6.7.8 haftalarda
Erkek cnm sağdaki USG ye göreYok canm ilk cocuk değil ben 6 ve 9 haftalık usgleri atayım orda konum belli olur
Bilmiyorum ki doktor kıza benziyor dedi bizde merakla bekliyoruzErkek cnm sağdaki USG ye göre
Siz bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi acebaBence erkek benim bebeğimle aynı konumu hemen hemen bana erkek dediler ama daha çok var öğrenmeme soldaysa erkekmiş![]()
Valla cnm bende teroriye göre söylüyorum benimde ikiz kızlarim var şimdi 7 haftalık bende erkek istiyorum ama hayırlısıyla kimse tahminde bulunmadi amaBilmiyorum ki doktor kıza benziyor dedi bizde merakla bekliyoruz
Hayır canım banada %51 erkek dediler bekliyorumSiz bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi aceba
Zaten %50 erkek %50 kızHayır canım banada %51 erkek dediler bekliyorum![]()