Uşak' ta hamilelik alacak yerler

064264

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
179
4
41
Uşaklı arkadaslardan yardım istiyorum acil olarak hamile pantolonuna ihtiyacım var ama bu sehirde hiçbir yeri bilmiyorum bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim

merhaba ben uşaklıyım ama istanbulda yaşıyorum. ailem uşakta,ben de yazın 1 ay kadar oradaydım ve annemin terzisine aldığım pantolonu hamile pantolonu yaptırdım,çok memnun kaldım hem de ucuza malettim. şeref caddesinden garaja doğru giderken sağ tarafta esra bayan terzisi var ona git sana yardımcı olur cnm. ben pantolonu lcw den kot beli lastikli olanlardan aldım ona götürdüm o da beline penye dikip hamile pantolonu yaptı. eğer evde bedenine uyan ama beli olmayan pantolon eteğin varsa ona götür halleder. hiç o kadar para verme. ben daha çok elbise aldım,sadece bir tane o pantolonum var işte bi de taytla 8 ay idare ettim. sen de öyle yap.kotonda falan güzel elbiseler var kışın kalın çorapla giyersin.

ayrıca başka sorunların olursa sor cnm yardımcı olurum benim bütün ailem orada.hiç çekinme:)

mesela bebeğinin eşyalarını bir kadın var evde satış yapıyor ondan alabilirsin,ben de ordan baya bişey aldım. ürünleri markalı ve kaliteli ödemede kolaylık yapar. uşaktaki çoğu memur o kadından alır.istersen tarif ederim,

064264;
ben de senin gibi bu durumdan muzdaribim..uşaklı değilim ve temel caddeleri dahi bilmiyorum ama şunu anladım ana caddelerde hamile giyim yok..aralara bakmalısın..ben artık sonunda lcw kot aldım beli geniş lastikli oldukça rahat bir de heykelin arka taraflarında emniyet çocuk şubesi war onun yan taraflarında hamile giyim war kumaş pantolon buldum 59 tl dedi almadım..pahalı geldi ve şu ara çalışamadığımdan ihtiyaç duymadım..bir de ebru hamile giyim varmış leke nin yanlarında ben bulamadım ama uygyn olduğunu söylüyorlar..bu arada uşaktan kimse yok sanıyordum ii oldu seni gördüğüm..doktorun kim?

X