Z
ZurBiye
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ZurBiye
Öncelikle hepinize merhaba Kadınlar Kulübü kulanıcıları. Ben çok uzun zamandır forumunuzu takip etmeme rağmen bugün üye oldum. Sitenizi gerçekten çok beğeniyorum, bir çok konuda yardımcı oluyorsunuz biz bayanlara. Başarılarınızın devamı diliyorum ve sizlere katılmakdan dolayı mutluyum :)
Benim sorunuma gelince, benim yüzüm için sizden ürün tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum. Benim cildim yağlı ve eskiden aşırı sivilceliydi (bir çok ürün kullandım sivilcelerim için) Şimdilerde sivilce yok yüzümde. Fakat göze çarpacak kadar açık gözeneklerim ve çok az sivilcelerden kalma kızarıklık izleri var. Ben makyajla arası olmayan biriyim(sadece göz makyajı severim), heleki yüzüme fondoten gibi şeyler hiç kullanmam. Sizden istediğim yüzüm için normal kozmetik ürünleri değilde; kaliteli, güvenilir ve daha çok dermokozmetik olan, bizzat kullanılar sonucu görülmüş temizleme jeli ve nemlendirici krem önermenizdir. Cildim yağlı ve dediğim gibi gözenekleri olan bir cilt. Cildim yağlı diye bu güne kadar hiç nemlendirici kullanmadım, ama arkadaşlarım yağlıda olsa nemlendirici kullanmamı sölediler. Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım denedin mi sen bu tarifi çiller içinde iyi geliyor mu. lekeli ciltler bölümüne konu açsana bu tarifi
öncelikle merhaba benimde çok sorunlu bir cildim vardı ama şuanda kullandığım ürünlerle halloldu