Cilt Bakımı Ürünleri Ürün Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşım lancome purefocus kullan içeriğinde yağ yok ve cildi yeniliyor tüm gün nemlendiriyor bak ben 2 aydır kullanıyorum sivilcelere bile iyi geliyor mükemmel ötesi bişey ivedikle tavsiye ederim şekerim muck

bnm cildim çok yağlı jelle yıkıyorum 1.30 2 saat sora yine eski haline dönüo yağlanıo. bana yüz temzleme jeli öneririmsnz şu an garnier saf&ve temiz kullanıorm

bnm cildim çok yağlı jelle yıkıyorum 1.30 2 saat sora yine eski haline dönüo yağlanıo. bana yüz temzleme jeli öneririmsnz şu an garnier saf&ve temiz kullanıorm

mümkün olduğunca sabun kullanma sadece suyla yıka sabun kulandıkça cildin yağ üretimi artar ..... ben sadece akşamları neutrogena sıvı jelle yıkıyorum yeni başladım bu ara sivilce lerle ve lekeleriyle başım dertteydide...fisfisfis

arkadaşlar sabun cildinizin yağ üretimini artırmaz aksine kurutur fakat öyle kurutur ki yağlı olan bi cildi tahriş ederek kuru cilte dönüştürür.bu da ilerleyen zamanlarda derinin pul pul dökülmesine yol açar.

cildinize sabun kullanmamaya özen gösterin...

sabun cildi aşırı kuruttuğu için cilt bir saat içinde daha fazla yağ salgılarmış bunun için sabun kullanmak iyi değilmiş ben doktorların yalancısıyım....:a015:

X