Ürün değişimi...

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Kızlar internet üzerinden bir mont aldım fakat bedeni büyük oldu beden değişimi yapmak istiyorum ama etiketini kopardım sizce beden değişimi yaparlar mı kabul ederler mi?

Kızlar internet üzerinden bir mont aldım fakat bedeni büyük oldu beden değişimi yapmak istiyorum ama etiketini kopardım sizce beden değişimi yaparlar mı kabul ederler mi?

Beden değişimi değil sadece iade yapılır ama etiketlerini kopardıysanız giyilmiş kapsamına girer. Değişim ya da iade yapmazlar.

Netten almışsın denemeden niye kopardın ki:26:
Büyük ihtimal almazlar ki almamalılar da neden dersen giyilmiş mi giyilmemiş mi anlamadan tekrar etiketlenip satışa sunulur öyle olsa.

Belki kabul ederler ya bir ara musteri hizmetlerini sor. Boyle boyle giymedim hic hemen aldigimda kopardım diye. Sormadan daralttirma. Hatta sey de yani sonucta ben bu urunu istiyorum ama bedeni olmadi iade falan istemiyorum kullanamadim buyuk diye. Belki o zaman inanirlar kullanilmamis olduguna.

Netten almışsın denemeden niye kopardın ki:26:
Büyük ihtimal almazlar ki almamalılar da neden dersen giyilmiş mi giyilmemiş mi anlamadan tekrar etiketlenip satışa sunulur öyle olsa.

Denedikten sonra kopardım zaten ilk önce içime sindi sonra evdekiler biraz büyük falan deyince içime kurt düştü ama yapacak bir şey yok daraltıcaz artık.

Belki kabul ederler ya bir ara musteri hizmetlerini sor. Boyle boyle giymedim hic hemen aldigimda kopardım diye. Sormadan daralttirma. Hatta sey de yani sonucta ben bu urunu istiyorum ama bedeni olmadi iade falan istemiyorum kullanamadim buyuk diye. Belki o zaman inanirlar kullanilmamis olduguna.

Araştırdım ama iade varmış beden değişimi yokmuş çünkü stokta kalmıyormuş :5:
Montu çok isteyerek aldım geri gitsin istemiyorum bulamam bir daha bu nedenle iade etmeyeceğim daraltacağım, çok teşekkür ederim :16:

​Etiketini kopardıgın için değişmezler diye düşünüyorum.

Back