Ürtikere kesin tedavi

Screenshot_2016-12-11-00-32-46.png
merhaba arkadaslar ben de tam 7 aydir cekiyorum yazin basinda basladi 3 ay bu ilaclari kullandim gecti diye biraktim tekrar cikti bu ilaclar kortizonlu agir ilaclar doktora sormadan kesinlikle kullanmayin simdi ise sabahlari kestina aksamlari zespira ve hem sabah hem aksam aerius kullaniyorum dzaji az mi geliyir bilmiyorum hala yeni yeni cikiuor vucudumun her yerinde var kasiniyor ve atesleniyor yuzumde sivilceler de cikti ilk baslangici antibiyotik yan etki yapmis olabilir demisti doktor simdiki doktorum ise ilac tedavisi yapicaz en son cagre igne tedavisi var dedi ignenin her biri bin tl uzerindeyms ve devlet son son cagrede veriyormus doktorlariniza sorun belki size de cagre olur venim doktorum taner karaaslan antalya egitim arastirma hastanesi bana da onerebileceginiz bir çözüm varsa bekliyorum acil sifalar hepimize

kızlar ürtikerle başı sürekli dertte olanlar var mı aranızda, kendinizce bulduğunuz çözümler ya da tedavi yöntemleri varsa paylaşalım...
Merhaba bende eylulde dogum yapcam.ve kurdesenim var.saclarimin ici bile kasiniyor.bir cozum bulabildinizmi?

Eki Görüntüle 1923496 merhaba arkadaslar ben de tam 7 aydir cekiyorum yazin basinda basladi 3 ay bu ilaclari kullandim gecti diye biraktim tekrar cikti bu ilaclar kortizonlu agir ilaclar doktora sormadan kesinlikle kullanmayin simdi ise sabahlari kestina aksamlari zespira ve hem sabah hem aksam aerius kullaniyorum dzaji az mi geliyir bilmiyorum hala yeni yeni cikiuor vucudumun her yerinde var kasiniyor ve atesleniyor yuzumde sivilceler de cikti ilk baslangici antibiyotik yan etki yapmis olabilir demisti doktor simdiki doktorum ise ilac tedavisi yapicaz en son cagre igne tedavisi var dedi ignenin her biri bin tl uzerindeyms ve devlet son son cagrede veriyormus doktorlariniza sorun belki size de cagre olur venim doktorum taner karaaslan antalya egitim arastirma hastanesi bana da onerebileceginiz bir çözüm varsa bekliyorum acil sifalar hepimize
bnde antalyadayım çok doktor gezdim 2 senedir en son akdenz şifa da bi bayana gttm çagnur özcanlı çok ilgili bir kadın kndisi bi kac krem ve medikal şampuan yazdı kafamdada egzamalarm vardı vucudumda sürekli kabarıyordu kronık ürtikerde vardı snra onalrı kullanınca gecti bu arada düzenlide kefir tükettim alerjiye karşı birebir diyorlar gercekten etkisini gördüm uzun zamandr vücudumda yada kafamda kasıntı olmuyor çok şükür

kaşıntı ve kızarıklık yüzünden doktora çıktım kurdeşen urtiker dedi ve kaşıntı için ilaç verdi ama emzirdigim için içemiyorum bunun çıkma nedeni ne ve tedavisi nedir 2 aydan beri çekiyorum ve vücudum da kırmızı kırmızı benekler yüzümdede öyle kırmızı kabarmalar var onları görmekten piskoloji bozuldu daha dogrusu insanların oranda buranda kızarıklık var demesinden
M melodi11 merhaba canim.. bende de bu illet dogumdan 1 ay sonra basladi.. su an kizim 6 aylik hala gecmedi ancak eskisi gibi siddetli degil.. senin ne zaman gecti veya gecti mi?

Merhaba kizlar ben dogum yaptim 2 sene oldu ve giden yaz hayatimin kabusu gibi gecti oglumu emziriyordum avil dekort igneyle gecen lezyonlar gecmez oldu erciyes fakultesine gittim dermotologa biyopsi istedim ve kolumdan parca aldilar 5 gunde cikti sonuclarim urtiker degilmis eritema moltiforme herpes virusu cikti hastaligim 6 ay tedavi verdi 5 aydir valtrex 500 mg gunde bitane hap iciyorum bu surecte cok zorlandim oglumu sutten kesmek zorunda kaldim cok agladim obur ay kontrolum var bu hastalik gecici degil bor omur benimleymis bu ilaclar baskilama amacli kullaniliyormus ucuklu birisi beni opmus kucukken ve sinir uclarinda uyur sinsi bir hastalikmis

selam ark.lar. ürtikerden kurtulmanın tek yolu ne antihistaminik ler ne kortizon ilaçlar nede yaptırıp boşa para verdiğiniz deri testleri...ben 3 yıldır kronikleşen ürtikerimden sadece banyoda duş jellerini bırakarak kurtuldum ..ne lif yapacaksınız ne kese.vucudunuza hiç birşey sürmeyeceksınız ne krem ne losyon..şimdi biliyorum şaka gibi geliyor size ama deneyın.denemesi bedava ..bu hastalığı 3 yıldır çektım. ödemden yüzüm gözüm hergün şişerdi artık..denemediğim ilaç yaptırmadığım test ,kalmamıştı..3 yıl sonunda vucudumdan kımyasal madde ıçeren şeylerı uzak tuttum .2 ay sonunda anında geçtı ark.lar.başlarda işe yaramaz gıbı gelebılır ama 2 3 ayın sonunda tamamen kurtulacaksınız..hatta şampuanı bıle saçınıza surerken köpüğünu vucudunuza çok değdirmemeye bakın ..dedğim gbı duş jeli yasak,kremler yasak,vucuda nemlendırme losyonları yağları yasak,hatta bır sure yüzünüze bile nemlendırıcı kullanmayın.ınşalla sızede faydalı olur..çnkü benım gıbı bu hastalığı ağır yaşayan biri kurtulduysa siz hayli hayli kurtulursunuz ıyıgunler
merhaba bende 3 aydır cekiyorum kanlarımda hiç bişey çıkmıyor ama her gece kabarıyor her yerim duş jeli demişsiniz ya ben normal yeşil sabun kullanıyorum ama şampuan kullanıyorum bide bütün kimyasallardan uzak dur dediler bana çamaşır makiması deterjanı bulaşık makinası tabletleri çamaşır suları bunların hepsini doğal olanından kullan diyorlar yada evde kendin yap diyorlar siz bunlrada dikkat ettinizmi?

merhaba bende 3 aydır cekiyorum kanlarımda hiç bişey çıkmıyor ama her gece kabarıyor her yerim duş jeli demişsiniz ya ben normal yeşil sabun kullanıyorum ama şampuan kullanıyorum bide bütün kimyasallardan uzak dur dediler bana çamaşır makiması deterjanı bulaşık makinası tabletleri çamaşır suları bunların hepsini doğal olanından kullan diyorlar yada evde kendin yap diyorlar siz bunlrada dikkat ettinizmi?
Benim kizim 11 aylik olacak hala gecmedi.. gecmicek galiba... :KK43:(

arkadaşlar bana da bir yardımınız olur belki. ben de bu illeti perşembe gecesinden beri çekiyorum. vucudumda yüüzm de dahil çok ağır büyük parçalar şeklinde dokuntu ve kırmızı şiş ve kızarık. aşırı kaşınıyor ve kaşıdıkça da alevleniyor. gozlerim bile şiş maalesef.
prednol 16mg*3 doza çıkardı, bilasten 20mg*3 doza.
herkes doktor ne dedi sebep nedir diye saçma sapan sorup bir de beni tetikliyor.
arkadaşlar işe bu şekilde gidemem nasıl yapıyorsunuz kaşıntı ne kadar sürede geçecek bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

kaşıntı ve kızarıklık yüzünden doktora çıktım kurdeşen urtiker dedi ve kaşıntı için ilaç verdi ama emzirdigim için içemiyorum bunun çıkma nedeni ne ve tedavisi nedir 2 aydan beri çekiyorum ve vücudum da kırmızı kırmızı benekler yüzümdede öyle kırmızı kabarmalar var onları görmekten piskoloji bozuldu daha dogrusu insanların oranda buranda kızarıklık var demesinden
merhaba,öncelikle geçmiş olsun, belki beni de yönlendirirsiniz diye yazdım. ben de çokçok ağır seviyede ürtiker atağı geçirdim. suanda da devam ediyor maalesef iyileşme sürecinde iken tekrar alevlendi :KK43:
vucudumda ve yuzumde de cızgı cızgı ve yankı şeklinde çıkıyor. ben hala ilaç kullanıyorum bunlar ne şekilde geçecek bilginizvarsa bana da yardımcı olurmusunuz?

X