- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
bende üniversite sınavına hazırlanırken aynısı olmuştu..tamamen stresten kaynaklanıyo..o zamanlar sakinleştirici bi hap kullanmıştım düşük dozda ama çok uyku yaptı bıraktım...8 sene oldu hala arada bir oluyo ama eskisi kadar rahatsız etmiyo..çocuğunuz küçük olduğu için belki biraz daha ağır atlatıyodur..bi psikiyatriye götürebilirsiniz belki faydası olur..beni tedavi eden prof.du ve herşey senin beyninde başlayıp beyninde biter demişti,ilaç kullanman bişeyi değiştirmez demişti ve sadece kaşıntı için solüsyon vermişti
öncelikle geçmiş olsun.benim kızımda geçen sene yani 4 yaşındayken çıktı ürtiker.sebebini bilmiyorum,herşey tetiklemiş olabilir.normalde geçmesi bir haftayı buluyor,endişe etmeyin.bizdeki biraz inatçıymış iki haftada anca geçmişti.sanırım üç şurup değiştirmiştik.internetten araştırıp okumayın sakın insanın morali feci bozuluyor,hiç geçmeyecek gibi geliyor.uzayınca bir iğnesi var o geçiriyor diye hatırlıyorum.sınava kadar atlatır diye tahmin ediyorum.tekrar geçmiş olsun,kızınıza başarılar...
Benim de başıma gelmişti aynısı geçmesi bir hafta- on gün falan sürmüştü. Uzun sürmesi normal yani geçmiş olsun..
Tatlım benım oglumdada gıda alerjısınden dolayı olmustu urtıker
bulundugum yerde cocuk alerjı bolumu prof a goturdum uzun dure gecmeyebılır dedı bır ıgne yapıldı o aksamı gectı
gecmıs olsun cnm
aslında bizede iğne dedi ama kızım istemeyince yaptırmadım.doktor iğneden sonra söner ama sonra tekrar çıkar diyince kızım istemedi.anne nasıl olsa yine çıkacak ilaçla geçsin daha iyi dedi.korktu olmak istemedi.pişman oldum şimdi keşke bizdemi yaptırsaydık.ya önümüzdeki haftada okulda tetanoz aşısı vurulacaklarmış benim kız vurulmayacak herhalde.herşey arap saçına döndü.sınav,tetanoz aşısı,ürtiker
Cnm farklı yada fazla tukettıgı buır bbesın oldumu
cok sukru bır daha tekrarlamadı
eger beklersek kasın tı ve cogalma fazlalasıck dedı ıgne ıle bır gecede sondu
bence kızınızı ıkna edıp yaptırın
rabbım evlatlarımıza kolaylık versın gercektn cok cok zor
Bende 4 5 yıl önce ürtiker olmuştum cildiyeci bayan doktor bana serumun içine ilaç verdirip onu taktırmıştı ertesi güne hiç bişeyim kalmamıştı o ilk ve sondu dahada hiç çıkmadı benimki acaip kaşınıyordu kaşıntıdan neredeyse duramıyodum şükür geçti...
ürtikerin en büyük nedeni stres. Bazı doktorlar buna stres alerjiside diyorlar.
Tabi ki sıcak ürtikeri, soğuk ürtikeri gibi çeşitleri var ama dediğim gibi en büyük etken sıkıntı, stres, üzüntü.
Sizin dikkat edeceğiniz şey yüz bölgesinde olunca hemen doktora gitmek (göz, dudak ve dil)
Vücutta olanın kaşıntı ve kabarıklık dışında bir sıkıntısı olmaz. Alerji hapları zararsızdır sadece uyku yapar. Eğer günde 1 seferse Yatmaya yakın verirseniz ders çalışmasını bölmemiş olursunuz.
dudak,göz,dilde olmadı ama yanaklarında ve çenesinde oldu.oralarında çıkacak diye çok korktum.az önce incedim heryerini bacaklarına kırmızılıklıklar var tuttuğum zaman ateş gibi sıcak.kabarmadı ama kırmızı inşallah kabarmaz.
dudak,göz,dilde olmadı ama yanaklarında ve çenesinde oldu.oralarında çıkacak diye çok korktum.az önce incedim heryerini bacaklarına kırmızılıklıklar var tuttuğum zaman ateş gibi sıcak.kabarmadı ama kırmızı inşallah kabarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?