Ürtiker -Kurdeşen

Mardinli4747

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
5
4
29
Senelerdir geçmeyen ürtikerim neredeyse 3 günde doğal şifa olan Keçiboynuzu ile geçti,kaynatıp suyunu sabah aç karınla bide gece yatmadan içiyorum kaşıntım%80 azaldı vücudum kabarmıyor ama daha 2-3 hafta denemem gerek ama bu 3 günlük denemede bile alerji ilacı almıyorum desem inanır mısınız çok mutluyum sizede Şifa olur inşallah bana bol bol dua edersiniz❤️

Senelerdir geçmeyen ürtikerim neredeyse 3 günde doğal şifa olan Keçiboynuzu ile geçti,kaynatıp suyunu sabah aç karınla bide gece yatmadan içiyorum kaşıntım%80 azaldı vücudum kabarmıyor ama daha 2-3 hafta denemem gerek ama bu 3 günlük denemede bile alerji ilacı almıyorum desem inanır mısınız çok mutluyum sizede Şifa olur inşallah bana bol bol dua edersiniz❤️
Merhabalar bunu nerden duydunuz güvenli mi acaba. kabartilar yeniyken mi denediniz

Bende kadınlar kulübünde yorum yapan bi abladan duydum bide keçiboynuzunun ne gibi kötü bi yanı olabilir ki vitamin deposu resmen en azından şansınızı deneyin en azından doğal yöntemle kurtulmuş olursunuz

X