• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ürtiker (kurdeşen) nasıl tedavi edilir???????? yardım!!!!

toprakates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
589
16
48
İstanbul
kızlar merhaba,

babamın cildinde ara ara pembe küçük küçük kabarıklıklar oluşuyordu ve çok kaşıntı yapıyordu. biz önceleri alerji ya da strese bağlı olduğunu düşündük. bazen acillik oluyordu.bir iğneyle haftasını atlatıyordu. şimdi bugün doktora gitti ve genel cerrah doktoru ürtiker hastalığı olduğunu söylemiş bunun.parfümden giydiği giysilerden olabileceğini söylemiş stres de var tabi. anında hemen küçük küçük kızarıyor :(:(

bir kaç yerde okudum süt ürünleri yemesin fındık ceviz falan diye bu hastalığı olan var mı? şimdi bir ilaç vermiş iyi gelir demiş ama babam çok evhamlı ve hastalık hastası resmen :(:(:( bu şekilde hikayesi olan varsa paylaşırsa sevinirim ...

Benım kardesımde de kurdeşen var.Normalde gorsenız hıcbır sorunu yok gıbı gorunur ama ıkı senedır bu ılletle savaşıyor.Unıverısteyı kazandı ve yerlestıgını ogrendıgınden berı artık stresten mıdır nedır günde 2-3 defa kurdeşen dokuyor. Gunde bır defa alınacak ılacı var.Oglen onu ıctı gömlek almaya gıttık hazır ben de memleketteyken ıkı tişört denedı canım sıkıldı gıdelım artık dedı kabınden bı cıktı boynuna kadar ellerı heryerı kurdeşen. Ondan oncekı aksam ada oyle dışarı cıktmıstı eve bı geldı heryerı kurdeşenoturduk hıcbır tepkı vermedik tv ızlerken gectı.Bu hastalığın nedenlerı bırden fazla ama cok kotu bırsey.Igne olunca bıraz daha hızlı gecıyor ve rahatlatıyor ama czum degıl.Annem sureklı ağlıyor bu çocuk unıversıtede bunu yasarsa ne yapar dıye.gecmıs olsun arkadaşım. Dun bıraz gezındım soğuk dus alınca gecıyor demısler ama kımı de duştan sonra daha cok kaşınıyor nemden dolayı emıs.

Back