Ürtiker için yardım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende duydum süpürge tohumunu bende şimdi bebek düşünüyorum bu ay bakalım acaba gebelikte kullanımında bir sakınca varmı biliyormusun bende bu hastalığı 5 yıldır çekiyorum

arkadaşlar abim almış bana
kestane balı diye bir bal
çok pahalı
yanlızca bir çay kaşığı yiyorsun günde
karaciğeri temizliyormuş
bence ürtükere iyi gelebilir
çok etkin bir madde
birde bunu araştırın bakalım

alerjı yapan seylere dıkkat edın alerjı testı yaptırın 5 yasında kızım var onda olur ozellıkle yazın cıger buyuklugunde kabarlar bır yerden ıner bır yerden cıkar alerjı ıgnesı avıl le sonuyor

Ürtiker gerç.ekten çok zor bir hastalık.Bende 2 defa stres ve üzüntüden ürtiker olmuştum.İğneler ilaçlar ancak yaşayan bilir.Benimki 1 hafta 10 gün sürdü ama hayatımın en kötü günleriydi diyebilirim.Evden dışarı çıkamadım.Yüzüm gözüm tanınmayacak haldeydi.Doktorumun verdiği ilaç tedavisyle yendim.Kronik değildi çok şükür.İkincisinde ise depresyon ilaçlarıyla geçti.Burdaki herkese acil şifalar diliyorum.

bende yaklaşık 1buçuk aydır çekiyorum bu hastalığı. birgün dudağım şişiyor, birgün yüzümde kızarıklıklar çıkıyor, birgün ellerim şişiyor... saç diplerime kadar kaşınıyorum çok zor bir hastalık Allah kimseye yaşatmasın. 1 buçuk aydır mücadele ediyorum ve daha da uzun sürerse kronikleşmesinden çok korkuyorum avil dekort yiyorum 2 gündür sabah akşam ama onlar bile kar etmiyor

canım bende duydum süpürge tohumunu bende şimdi bebek düşünüyorum bu ay bakalım acaba gebelikte kullanımında bir sakınca varmı biliyormusun bende bu hastalığı 5 yıldır çekiyorum

beende senin gibi bebek istiyorum ama doktorum hamileleigin ürtikeri daha cok
arttirdigini ve ikisini birlikte kaldiramayacagimi söyledi simdilik erteledim cocuk planlarimi
bende artik ürtiker delirdi.hergün 20 mg kortizon hapi aliorum (prednol)
almadigim gün kasinti kizariklik hayata küsüyorum disari cikmiyorum
sebebi bulunamiyo biktim artik
kan,idrar tahlili o kadar cok doktora gittimki bu nasil bisey de bulunmuyo anlamadim.
vallahi yazarken bile kasindim simdi
bide farkettim psikolojikte biraz en iyisi bunu hic konusmamak sanki ismini biliyo hemen geliveriyo .
özelime mesaj atta dertleselim ayni hastaliktan bikmis insan birbirini daha iyi anliyor :)
bide sende de vücudun hassalastimi?ben kasimi alsam sisiyo en kücük bi yerim cizilse kipkirmizi olup sisiyo hangisini anlatiyim bilmiyorumki.

Bir aydır aynı dertten muzdaribim, doktor bana da ürtiker dedi teşhisinden emin olamadım çünki internetten araştırdıım kadarıyla ürtikerde kırmızı lekeler var.Bende böyle bir belirti yok fakat verilen ilaçların faydasını görmedim.Dün bir aktardan ardıç katranı sabunu diye bir sabun aldım cilt hastalıklarına iyi gelir yazıyordu sabah onunla banyo yaptım bugün çok az kaşındım.Bir de şahter verdiler aktardan kanı ve safrayı temizliyormuş birazdan çayını içeceğim.

şahtere otu yazacaktım yanlış yazmışım

aaaaaaaaay
sorma
stresten bu beni sarıyordu
şimdi bu bitti kasılma başladı

claritine diye bir ilaç var
çok faydalı
bende 2-3 yıldır bu hastalıkla uğrasıyorum
ama bunun tek nedeni bence stres
doktor değerlerimde bir yanlışlık görmedi çünkü

benim de tüm kan degerlerim normal ama 3 sene olacak nerdeyse bu dert bitmedi.
stres etken deniliyo ama sters yapmadigim yada aklima hic getirmedigim gün bile cikio.
bir care bulan hemen yazsin lütfen..

Arkadaşlar mucizelere inanır mısınız ben inanıyorum, iki akşam önce rüyamda sürekli gittiğim kuaförde çalışan bir kızı gördüm.Saçımın boya zamanı gelmişti.Ona yordum.Ertesi gün kuaförüme gittim, uyuz gibi kaşınıyorum.Tabii derdimi sordular bilmiyorum dedim sadece içtiğim hiçbir ilacın fayda etmediğini söyledim.Kuaförüm bana köylerinin yakınında bir suyun cilt hastalıklarına iyi geldiğini onunla banyo yapınca ciltteki her türlü kaşıntının geçtiğini söyledi, suyun olduğu yer şehre biraz uzak olduğu için tereddüt ettim.yine tesadüfe bakınki kuaförüm bir gece önce rüyamda gördüğüm çalışanına senin komşun hala o sudan getiriyor mu diye sordu evet cevabını alınca bana bir bidon getirip getiremeyeceğini sordu.Sonuç mu iki gündür bu sudan içiyorum vücudumu yırtarak kaşımıyorum attık su az olduğu için banyo yapamadım sadece içiyorum söylenene göre suyun başında bonyo yapılan yerler varmış, ben orda yapamam da çok yakında gidip bidon bidon doldurmayı düşünüyorum.ben burnumun dibindeki sudan habersizken başka şehirlerden gelip millet kuyruğa giriyormuş başında...Merak edenler için ve yolu Balıkesir'den geçebilecekler için yazıyorum bu su Balıkesir'in Savaştepe ilçesine giden yolda. Kuyualan ile Yunakdere köyleri arasında yol üzerinde tabelası varmış Adı Kartalsuyu olarak geçiyor.Sanırım bir kaplıca suyu.Allah herkeze şifa versin.

Ramazan ŞENYİĞİT Gönderdi.

Tüm Haberler »

Arkadaşlar internetten bulduğum bir haberi aynen kopyaladım siz de suyun ve Balıkesir'in adını yazıp haberi bulabilirsiniz.

ŞİFALI KARTAL SUYU SÖĞÜÇÜK KÖYÜ MEVKİİNDE BULUNMAKTADIR. SÖĞÜTÇÜK KÖYÜ BALIKESİR İLİ SAVAŞTEPE İLÇESİNE BAĞLI BİR KÖYDÜR. ŞİFALI KARTAL SUYU BALIKESİR SAVAŞTEPE KARAYOLU 25. KM OLUP ÖZELLİKLERİ ŞÖYLEDİR. ÖNCELİKLE İÇİMİ GAYET GÜZELDİR. AÇIK YARALARA, ÜLSERE, ŞEKERE VE HERTÜRLÜ SULU VE KURU YARALARA İYİ GELDİĞİ KANITLANMIŞ BİR SUDUR.ÇAYA ÇOK ŞAHANE BİR DEM VERİR. ARAÇLAR ÇEŞMENİN YANINA KADAR GİDEBİLİYOR.SU ALMAK İÇİN HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDEMİYORSUNUZ HERKEZ GELİP SUDAN ALABİLİR.DERTLERİNE DERMAN ARAYABİLİR.DERTLİ DELİ OLUYOR. DENEMENİZDE HERHANGİ BİR SAKINCA YOK İÇME SUYU OLARAKTA KULLANILABİLECEK KALİTELİ BİR SU. SU ŞİFADIR.....SU BEREKETTİR... ALLAH ŞİFA VERSİN. ŞİFA NİYETİNE .....

hevslendim nasil okudum bilemedim ama ben nasil giderim balikesire berlinde yasiyorum

banada bir mucize yolla allahim lütfennnnnnn

Ben bu hastalığı 9 senedir çekiyorum. 2001 krizinde işimi kaybedince ortaya çıktı, hala da benimle. Gitmediğim doktor kalmadı. Hatta 2-3 profesörden sonra sırf tavsiye edildi diye uzman doktorlara gittim onlar da halime güldüler. Çok çeşitli sebepleri olabilirmiş kurdeşenin. Zaten sebebi tespit edilen durumların tedavisi oluyor ama geri kalanı stres kaynaklı denilerek sadece kaşıntıyı durdurmak amaçlı ilaçla geçiştiriliyor. Yalnız önemli bir hastalık hatta ağır vakalarda ölümle bile sonuçlanabiliyor. O nedenle asla ihmal edilmemeli. vakit geçirmeden ve düzenli olarak doktorun verdiği ilaçlar kullanılmalı.
Hala kaşınmama rağmen isyan etmiyorum. Çünkü beterin beteri var.

Karamel özge o beldenin belediyesinden ya da işte yerel yönetiminden rica etsen sana yollayacaklarına eminim. Masraflarını sen karşılarsın. Ya da bu sitede almanya da yaşayan balıkesirli arkadaş çoktur onlardan rica etsen belki biri yollar sana. O arkadaşları da yine sitenin yörelewre göre ayrıldığı bir bölümü var adını hatırlayamadım ordan bulabilirsin.
Herkese, bütün şifa arayanlara acil şifalar dilerim

yakinda türkiyeye gelince bende bu sudan bulmayi deneyecegim .. saol tavsiyen icin

peki sen 9 senedir cekiyosun hala gecmedimi artma yada azalma oldumu ? bide tüm vüvudundami oluyo benim tüm vücutta oluyo 1 ay hic cikmiyo sona yine geliyo
biktim valla

ürtiker ölüme yol açabilecek ciddi bir ödem
bence doktora danısmadan bu tar seyler denemeyin.

Arkadaslar, bazilariniz igne olmusunuz ve ondan sonra rahatsizliginiz gecmis, ismini bilen varsa lutfen yazabilirmisiniz. Yegenime 1 yil önce kronik urtiker tanisi kondu ve su an turkiyede doktor icin gitti fakat memnun kalmadi, yurt disinda yasiyor kendisi ve bir kac gune kadar tekrar dönecek o yuzden yardimci olursaniz sevinirim.

ARKADAŞLAR "YORK TEST" DENEN Bİ TEST VAR, ONU YAPTIRAN VAR MI ARANIZDA? FİYATI NE KADAR ACABA? yorktest-tr.com)
BENDE DE AYDIR FALAN VAR BU HASTALIK....

Herkese acil şifalar diliyorum.
Bendede kronik ürtiker vardı. Anjio ödeme çevirmiş durumdaydı. Yani göz, yanak, dudak şişmesi eşlik etmekteydi. Dr.lar mutlaka ilacımı kulannam gerektiğini söylemişti.
Yoksa uyku esnasında dilimin şişebileceğini va ani solunum durmasından hayatımı kaybedebileceğimi söylemişlerdi.
Stres ve üzüntüyle birlikte 3 sene önce başlamıştı ve 1.5 yıl devam etti. Tabi stres bu hastalığın başlatan birşey değil. Sadece tetikliyor. ortaya çıkartıyor.
Gitmediğim dr. kullanmadığım ilaç, yemediğim iğne kalmadı.
Bitkisel çaylarda aldım. Kullandım.
Ama şunu anladım ki, bu hastalığı yenmenin tek yolu ( tabi soğuk ürtiker, sıcak ürtiker değilse) stersten uzak durmaya çalışmak ayrıca vücut direncini arttırmak.
Ben zayıf denecek bir kilodaydım. Bir kaç kilo aldıktan sonra ve mümkün derece stresten uzak durunca bu hastalıktan kurtuldum.
Darısı bütün hastalarımızın başına. Allah şifa versin..

herkese merhaba, ben de yıllardır ürtiker var.ama azaldı.ilk başlarda her gün deli gibi kaşınırdım,vücudum kabarırdı.yarım saat içinde genelde geçer.bende sizler gibi çok doktora gittim,ilaçlar kullandım.bende öyle ödem gibi olmuyordu.neyse cerrahpaşaya gittim 3-4 yıl olmuştur.orada fototerapi diye bir tedavi yöntemini uyguluyorlar. bir kabinin içine giriyorsunuz.belli bir süre kalıyorsunuz içerde.solaryum gibi düşünün hatta bronzlaşıyorsunuzda.benim vücudumda çok 'ben' olduğu için güneş kremi sürüp öyle giriyordum.3 hafta gittim hafta 2 gündü galiba.ozaman gerçekten çok iyi geldi.ben ozamandan beri ilaç kullanmıyorum yine kabartı oluyor tabi ama eskisi gibi değil.aslında tekrar gitmem lazım çünkü tamamen geçmedi.bunu uygulayan bir tek cerrahpaşa vardı ozaman şimdi başka yerler var mı bilmiyorum.gerçekten zor bir hastalık ve çok sinir bozucu.hepinizi çok iyi anlıyorum.bunu araştırmanızı tavsiye ederim. umarım kökten geçer bu hastalığımız hepinize geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…