Ya gecmis olsun buna ilac vermisler psikolojik ve alerji ama gecirmiyor baya ciddi yani.SIZede gecmis olsun.stresten demişlerdi bana da fakat o dönem bildiğim kadarıyla yoğun stres yaşadığım bir durum yoktu. bana kortizon tedavisi uygulandı iki sene önce. dozu azaltılarak öyle geçti. birdaha da çıkmadı.
Gercekten ckk rahatsiz edici hastalik nasil gecti peki gecmis olsunBi donem okulu bitirdikten sonra ölüyorum sandim hic gecmioyordu ilaclar igneler.. Sitresten dolayi dediler simdi yillar oldu hic cikmiyor artik
Ya gecmis olsun buna ilac vermisler psikolojik ve alerji ama gecirmiyor baya ciddi yani.SIZede gecmis olsun.
Gecmis olsun sizede ama delodayla filan gecmedi ama nasil kabarmadir igne yaptiryor hergun yoksa kanatacak sekilde kasiyormusbenım eşimde var ürtiker,stres anlarında bile resmen ya kabarcıklar yada çizgiler çıkıyo vücudunda hatta suratında bile..kızımda atopik oldu,biraz genetik bu deri hastalıkları..
dr ilaç vermiştir illaki ama göz akıntısı burun akıntısı kabarmalar vs.. mevzım gecıslerınde olacak seyler ve benım eşim deloday kullanıyor.
Gecmis olsun sizede ama delodayla filan gecmedi ama nasil kabarmadir igne yaptiryor hergun yoksa kanatacak sekilde kasiyormus
Gecmis olsun evet cok zor bi hastalik ya Allah şifa versin haklisiniz kesinliklebenım kızım daha ıkı yasında bıle degıl yazın 3 gün falan üstüste avil igne vuruldu,şurupta cabası..illet pislik bişey bu..
ve genel olarak dermatoloji alanında bir boşluk var..teşhisler zor oluyor
Arkadasim doğumdan sonra urtikere yakalandi.Testler mestler yaptirdi ,yok pskolojik yok alerjik dendi,
ilaclar verildi.Ama hala gecmiyor kabar kabariyor.Adanada olupta ,dr öneren var mı , ya da ne yapmak lazim rica etsem yardimci olur musunuz ? 4 ay oldu gecmiyor ?
Evet stres ama alerji ilacimiydi ki neydiCok gecmis olsun
Bizdede annemde cikmaya basladi
Dr tamamen stresle alakali dedi
Bi ilac verdi hemen bir defa icmesiyle gecti
Ama en ufak bi streste yine cikiyor
Baharatli seyler de tetikliyor
Evet stres ama alerji ilacimiydi ki neydi
Arkadasim doğumdan sonra urtikere yakalandi.Testler mestler yaptirdi ,yok pskolojik yok alerjik dendi,
ilaclar verildi.Ama hala gecmiyor kabar kabariyor.Adanada olupta ,dr öneren var mı , ya da ne yapmak lazim rica etsem yardimci olur musunuz ? 4 ay oldu gecmiyor ?
Çok geçmiş olsun, arkadaşınızın ürtikeri aylardır sürdüğüne göre kronik ürtiker, eşimin ilaca bağlı akut ürtikeri var, belli başlı ilaçları kullanırsa ürtiker oluyor, ilacı kesince geçiyor, bu tip hastalıklar karaciğer zayıflığına bağlı oluyor çoğunlukla, arkadaşınız başka bir doktora daha görünsün ama o arada katkı maddeli gıdalar, süt süt tozu, yumurta, domates, kakao, çay, kahve gibi yiyeceklerden uzak dursa iyi olur, tozlar, hayvan tüyleri, polenden korunmalı, ürtiker için kullandığı ilaç dışında sürekli kullandığı bir ilaç varsa doktoruna söylemeli, bazı ilaçlardaki bileşenler ürtikeri tetikleyici rol oynayabiliyor.Evet stres ama alerji ilacimiydi ki neydi
Çok geçmiş olsun. İstda olsan işin uzamnı biri söylerdim. Bende bir dönem çok fena stres yapmıştım vücudum baştan aşşa kabarıp kızardı. yüzüm gözüm dudaklarım şişti. Psikolojik diyen doktor da oldu hatta birkaç kişi. İnternetten araştırdım sevin karaları buldum çok şükür 1 haftada bütün sıkıntım gitti Allahıma şükür bir daha da tekrarlamadı. Ürtikerin 2 sonucu var sitres ve alerji kaynaklı. psilokojik fln hikaye işin işinden çıkamayınca öyle diyorlar. Bizzat yaşadım anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?