• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ürperme Ölüm korkusu

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
848
104
23
Bu aralar çok ürperiyorum sürekli ama regl oldum bugün sağ göğsümde ağrı var kendimi iyi hissetmiyorum bagirsaklarim gurul gurul sırtım ağrıyor gegiriyrum surekli🥺 iyiydim bı ara ne guzel

Son düzenleme:
A
Kuzum cok kendini dinliyorsun sen = ben bende sen gibiyim nickinden tanidim bir sey oldugu yok sal kendini zihnini
Ya ç dinlemiyorum desem yalan olur 🥺🥺 dün sabah uyandım lavaboya gittim aniden bı mide bulantısı geldi ardından sıcakların çarpıntı başladı çok kötü hissettim kendimi ilk defa başıma geldi

Şuan kimle konussam cevremde sabah uyanir uyanmaz mide bulantisi yasiyorum diyor (kusturmayandan afedersin) salgin gibi bir sey de olur ben sunu anladim ne kadar kendini dinlersen vucut sinyal veriyo bakiyorum insanlar 90 yaslarinda dimdik masallah diyorum tabi ama kafasina taksa bence o kdr guzel yaşlanamaz gamsiz olmak lazim birazda sana diyorum ama bakma bende sen gibiyim yeni yeni aşmaya calisiyorum

Şuan kimle konussam cevremde sabah uyanir uyanmaz mide bulantisi yasiyorum diyor (kusturmayandan afedersin) salgin gibi bir sey de olur ben sunu anladim ne kadar kendini dinlersen vucut sinyal veriyo bakiyorum insanlar 90 yaslarinda dimdik masallah diyorum tabi ama kafasina taksa bence o kdr guzel yaşlanamaz gamsiz olmak lazim birazda sana diyorum ama bakma bende sen gibiyim yeni yeni aşmaya calisiyorum
Aha benimde öyle kusmadim.ama kusacak kadar feci bir bulantı yaşadım sonra hicbirsey yok gibi geçti gitti

Canim belirtiler kil kurdu. Yani bağırsak parazit olabilir. Ayni durum bende de var sabah kabak çekirdeği yağı iciyorum suya damlatıp. Parazitler ölduruyor

Back