• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Üroloji tavsiyesi.

RUSSELLY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
179
102
103
İstanbul
Öncelikle merhabalar. Konu doğru yere taşınır diyerek burada açtım. Bilgisi olan arkadaşlardan İstanbulda bildiğiniz iyi bir Üroloji Uzmanı varmıdır? Konuya gelecek olursak, kızkardeşim 7 yıllık evli. Eşi ile ilk 3-4 yıl her şey yolundayken (cinsellik) son yılları yavaş yavaş son bulmaya başladı. Neredeyse 3-6 ay kadar bir ara. Kardeşim evlat aşkıyla tutuşuyor ve tabii ki eşide. Birliktelik olmadan çocuk olmaz bunu da biliyoruz. 1 yıl kadar önce Tüp Bebek denemesi yapıldı, sonuç negatif. Son olarak kardeşimin FSH idi sanırım yüksek çıkmış, yumurta rezervi neredeyse yok gibi. Yani 1 yumurta bir umuttur amma velakin sıkıntı ortada.Doktora gittiler, eşi ilaç kullanmış ama dediğim gibi 2-4 ay daha da uzayan birlikte olamama durumları hala devam etmekte. Kardeşim şu anda Psikiyatri tarafından verilmiş ilaç kullanıyor. Bende belki burada bu sıkıntıları yaşamış ya da duymuş arkadaşlardan bir umut yardım, bir doktor arıyorum. Teşekkürler. çıkmam gerekiyor, oğlumu kreşten alacağım.

Son düzenleme:
umarım sıkıntınız için bir çözüm bulabilirsiniz.. üroloji doktoru olarak Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı yı biliyorum hatta oğlumun sünneti için görüşecektim bir ara.. netten bir araştırabilirsin istersen.. geçmiş olsun..

Back