- Konu Sahibi berfin_yureqim
-
bence çok iyi bi fikir cnm, bende balayımı geciktirmiş biri olarak tercih edebilirim ancak fiat ve koşullar hakkında daha fazla bilgi verirsen çook sevinirim, ayarlamalrınız da dahil:) belki eşime sürpirz yapabilirim
merhaba ben nevşehirliyim doğru bir tercih yapmışınız zaman olarak tam uygun olmuş gittiğiniz yerde hep otelde kalacak değilsiniz mutlaka gezeceksiniz ürgüp,avanos,uçhisar,zelve,göreme ve mesafeler çok da değil en uzak yer arabayla veya otobüsle 1 saat sürer ürgüp diğerlerine göre fiyat olarak biraz pahalıdır ama geceleri daha şenlikli ve kalabalıktır ama uçhisarda veya göremede pansiyonların çok şık balayı odaları var hem fiyatı daha uygun hemde ürgüpte eğlenmeye gitmek isterseniz yakın her saatte dönebilirsiniz kaldığınız yere bence göreme veya uçhisarda kalıp diğer yerlere gezmeye veya eğlenmeye gitmeniz şimdiden mutluluklar ve güzel balayılar
canım biraz araştırdım fiyatlar kişi başı 50-70 euro arası değişiyo oteline göre.benim bütçeme göre aslında biraz pahalı o yüzden 7 gün falan deilde 4 gün yeteceğini düşündüm.aynı paraya daha sakin daha salaş bir yerde olmak istedim.Rezervasyon yaptıracağım zaman tabiki daha çok detaya inicem ayse arkadaşımın önerilerini dikkate alıcam.ama kesinlikle ürgüp'de balayı....
önerilerini kesinlikle dinleyicem, çünkü yabancı olduğumuz bir yer..peki ürgüpdeki o mimari güzellik özellikle o etkilediği için soruyorum uçhisar ve göremede de varmı?
ürgüp,uçhisar,göreme mimarisi hep aynı yani peribacaları buralarda var zelvede de var ama orada kalacak yer yok ama ürgüp te ürgüp yani benim tercihim oraları bilen biri olarak kesinlikle ürgüp olurdu sen bilmiyosun diye bilgilendirmek istedim bende memleketime turist gönderiyorum sanki :)
Hemen mevzuya dahil olıyım istedimBiz eşimle nisanın son haftası balayına gittik,kapadokyaya. Uçhisarda kaldık,Karlık Evi'nde. Çok romantik bir odada kalmıştık,yerde yuvarlak mor bir yatağı vardı,geniş ahşap doğramalı,mobilyalı bir oda,jakuzi falan...Oldukça hoş bir atmosferi vardı otelin. Oda kahvaltı çalışıyordu.Biz kendi arabamızla gittiğimiz için gezerken sıkıntı çekmedik. Ama toplu taşım araçları ne alemdedir pek bir bilgim yok. Fiyatlar telefonda pazarlık yapışınıza göre değişiyor,internet fiyatlarına pek aldanmayın.
Havalar çok iyi gitmemişti bizim orda kaldığımız 3-4 günde,yağmur vardı. Balona binemedik. gerçi balon seyahati de otelin bir gecelik fiyatına eşdeğerdi. Oldukça pahalı oluyor...
Size bir tavsiye,4 günden fazlasını düşünmeyin pek.Sıkılabilirsiniz. O bölge için 3-4 günün yeterli olacağını düşünüyorum.
Şimdiden mutluluklar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?