Uraz mı uras mı

Oğlunuza hangi ismi koyarsınız

• Uraz

OY: 24 33,3%
  • Uras

OY: 48 66,7%

• Ankete Katılan
    72

bkahoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
21
8
38
İstanbul
8aylık hamileyim bebeğimizin ismini uraz koymak istiyoruz.orijinali Uraz olmasına rağmen söylenmesi kolay olduğu için çoğunluk uras kullanılıyor.Kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim

Uraz diyorum. Uraz kaygılaroğlu etkisi herhalde :KK48: çok sempoş adam

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 321
Uraz i Uras anlarlar öyle de yazarlar..
Sürekli sonu s Samsun un s si diyecek :)
Uras daha kabul görmüş sanırım ses kolaylığı..

Uraz'ın sonundaki z daha güçlü ve karizmatik bir hava veriyor. z'li isimleri severim, benimkinde de var ondan biraz sempati duyuyorum herhalde :)

8aylık hamileyim bebeğimizin ismini uraz koymak istiyoruz.orijinali Uraz olmasına rağmen söylenmesi kolay olduğu için çoğunluk uras kullanılıyor.Kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Bence cocugunuza bunu yapmayin, tek seferde anlasilmayan isimler omur boyu bir eziyete donusuyor, kodlamak zorunda kalmasin cocugunuz, kizlik soyadim su yasima kadar 15 farkli sekilde yazilmistir resmi evraklarda, evlendim ve kizlik soyadimi duymak dahi istemiyorum, esimin soyismi tek seferde anlasilabilir birsey, Aras koyun herkes mutlu olsun :)

Oğlum olsa adını uras koyacaktım .oyumu urastan yana kullanıyorum.uras hep ağırbaslı beyefendı bır erkek evladını cahrıstırıyor.eşimin askerlik arkadaşı öyle idi:)umarım saglık ile doğar ve büyür

Back
X