ünv. mezunu olup Almanyaa gelin gelen kizlar;)

sprachlos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
66
0
Selam kizlar,

yurdisinda yasamanin dezantajlari da var.Peki nedir bunlar (özellikle Türkiye´de üniversite bitirip Almanyaýa yerlesenler icin)? hadi kizlar burda toplanalim, bilgilerimizi paylasalim.Belki bi yolunu buluruz.

Selam kizlar,

yurdisinda yasamanin dezantajlari da var.Peki nedir bunlar (özellikle Türkiye´de üniversite bitirip Almanyaýa yerlesenler icin)? hadi kizlar burda toplanalim, bilgilerimizi paylasalim.Belki bi yolunu buluruz.
Bayaa olmus topic acilali, bi yolunu buldun mu merak ettim? Nerdesin almanyada? Turkiyede nerden geldin ne okumustun?

merhaba ben de Tr den 2 yil önce geldim esimle evlenip buraya yerlestim esimde ögrenciydi
simdi calisiyor

bende kibrista okumusutum simdi de Eichstätt de okuyorum
daha dogrusu ilk sene intensiv kursa gittim
gectigimiz sene de ölesine üni bünyesinde acilan kurslara gittim.
bu sene de egitime baslamak istiyorum ama birtürlü ne okuyacagimi bilmiyorum

tabii önce DSH prüfung u vermem lazim su ara da tasiniyoruz falan filan ivir zivir :))

neyse bu konuyu takip listeme aliyorum dolaysiyla mailime düsünce buraya girer bakarim

Bende almanyada üniversite okumayı düşünüyorum,trde önlisans bilgisayar bölümü bitireceğim bu sene,yazında berlinde staj yapacağım.Bilgisayar öğretmenliği okumayı düşünüyorum dil öğrendikten sonra,bilgisayar öğretmenliği okuyabilmek için ne yapmam gerek,orada öğretmenlik olarak adlandırılmıyor mühendislik olarak belirtiliyor ne yapacağım...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…