Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir. Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir. Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir. Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir. Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir. Link Silinmiştir.
Sevgili BİGSİZE,bu EBRU sanatından örnekler sunmuşun..Ben ebru krusuna gidiyorum ve sana çok gzüel örnekler de gönderebilirm..ama yinde de konu açmana sevindim..Saygıalrımla Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! YENİ EBRUALR YÜKLEDİGİMDE SİZİNLE PAYLAŞIRIM YİNDE
Sevgili BİGSİZE,ben EYÜPTE kurs görüyorum.Eyübe yakın oturdugum için .Çok degerli bir hocamız var.İSMAİL DÜNDAR. ..Nereye yakınsınız..Eger yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..