Evliliğim 3 seneye yaklaşıyor ve ben bu süre boyunca beni yıpratan, üzen, bütün karakterimi değiştiren o illeti vajinismusu yenmeyi başardım. Çok zor oldu ama. Çünkü bu süre zarfınca hep sona yaklaşmışken beni yıpratan sorunlarla karşılaştım ve tedavi aşamasında hep en başa döndüm.Her defasında başa dönmekse bende ümitsizlik duygusu ; bundan sonra olacaklar için de hep kötü şeyle karşılaşabilirim duygusunu aşıladı. Ve öylede oldu ya :-( Sorunumuz kalmadı bende normal bir evlilik yaşayacağım.3 sene boşa geçti ama telafi edeceğim derken yine bir sorun çıktı karşımıza. Bu beni yine çok yıprattı. Tekrar en başa döndüm. Evlendim ama evliliğim boşa geçiyor diye düşündükçe keşke evlenmeseydim diyorum. Ben evlendiğimiz ilk gece kocamla çok büyük bir tartışma yaşadım. Bunu unutamadığım için gerginlikle birlikte bende vajinismus sorunu baş gösterdi. Vajinismusu yenince bu yaşadığım sorunuda unutmuştum. Ama şuan eskisine döndüm hatta daha beter oldum :-( Unutamıyorum. Geçmişte yaşadıklarımı düşünüp duruyorum. Eşimden Allah razı olsun bana her zaman destek oldu oluyorda ama ben onu suçlamaktan ona kızmaktan kendimi alamıyorum ve ondan soğumaya başladım. Acaba başkasıyla evlenseydim nasıl olurdu düşüncesi geliyor aklıma. Sonra eşimi aldattığımı düşünerek kendimi cezalandırıyorum. Ne yapabilirim Bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim. Dayanamıyorum artık evden dışarı çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum. Hayallerim gitti bundan sonrada olmayacak çünkü hep mutluluğa yaklaştıkça bir sorun çıktı karşıma yine çıkacak diye korkuyorum. Unutmak istiyorum hafızamı silmek istiyorum. İnanamayacaksınız ama her şeyi günü gününe saati saatine hatırlıyorum. Bu gün şu olmuştu deyip üzülüyorum. Ne yapmalıyım. Kimden destek almalıyım? Edirnede bana yardımcı olabilecek bir psikolog var mı?