Galiba. Cunku ilk defa bir iliski yasiyorum her seyi tam bilmiyorum ama cok seviyodumTakıntılısın , aşk bu olamaz.
Takinti veya hirs diyolar geneldeSenin durumun ne bilmiyorum ama aşk olmadığı kesin
Psikolaga giitmeyi cok dusundum ama bende kendimi ifade edememe gibi bir problem var anlatamam allak bullak olur diye korkuyorumNormal olmadığının farkındasınız, psikoloğa gider misiniz diye soruyorsunuz.
Evet her normal insan gibi, bu tarz sorunlar yaşasaydım psikoloğa giderdim.
Yapma canım kimseye değil kendine edersin üç günlük dünya su gibi akıp gidiyor ömür bakTakinti veya hirs diyolar genelde
Ilahi ne alakası var benim kuzenim depresyona girdi konuşmayı bıraktı dilsiz gibi birşey oldu resmen ama gittiği dr öttürmüş resmen nihayetinde işleri bu hem o kabul etmedi gitmeyi başta sen istiyorsun bence bu sebepten ertelemePsikolaga giitmeyi cok dusundum ama bende kendimi ifade edememe gibi bir problem var anlatamam allak bullak olur diye korkuyorum
Ben unutur gibi oldum zaten ama agladigini duyunca her sey tekrar basa sardi malesef beni defalarca aglatan bi erkek icin bu kadar uzulmek istemezdimYapma canım kimseye değil kendine edersin üç günlük dünya su gibi akıp gidiyor ömür bak
Dogru soyluyorsun artik gitmeliyim gec bile kaldim saglikli olan bi insan benim yaptiklarimi yapmazdi :)Ilahi ne alakası var benim kuzenim depresyona girdi konuşmayı bıraktı dilsiz gibi birşey oldu resmen ama gittiği dr öttürmüş resmen nihayetinde işleri bu hem o kabul etmedi gitmeyi başta sen istiyorsun bence bu sebepten erteleme
Aman bırak beter olsun dank etmiştir tabi kafasına ama o tren kaçtı . Kaçtı dimi ?Ben unutur gibi oldum zaten ama agladigini duyunca her sey tekrar basa sardi malesef beni defalarca aglatan bi erkek icin bu kadar uzulmek istemezdim
Ilahi adalet bu sanirim 1 yil icinde aglamadigim toplasan 1 ay vardi. Her zaman insallah yasattigini yasar diye dua ederdimAman bırak beter olsun dank etmiştir tabi kafasına ama o tren kaçtı . Kaçtı dimi ?
Bu adam artık bir an bile hatırlanmayı haketmiyor bide sen onun ağladığını öğrenince ağlamışsın ya nolur değmeyecek adamlara gönlünüzü ömrünüzü vermeyinIlahi adalet bu sanirim 1 yil icinde aglamadigim toplasan 1 ay vardi. Her zaman insallah yasattigini yasar diye dua ederdim
Gittigini ogrenince ben sordum kimler vardi diye oda oyle soylediSeninle uzun uzun konuşmuştuk ama anlaşılan biraz bile değişmemiş fikirlerin çok üzüldüm.Bu yaşta illa hayatımı mahvedicem diyorsun bağıra bağıra ve annen seni o evden uzaklaştırmak yerine gelip o adamın ağladığını sana söylüyorsa kizilacak kişi sen değilsin annen zaten.Çocuksun daha ya neyin ne olduğunun farkında bile değilsin ki.Bi kez daha diyorum kendine yazık etme .Hissettiğin şey de aşk sevgi falan değil terkedilme hırsı sadece.Gözünü aç biraz nolur
Bulunmamaya calisiyorum tabi ama hemen apartmanin alt katinda calisiyor malesefEski sevgilinize olan "takıntınızdan" rahatsızlık duyuyorsanız ve bundan kendi çabalarınızla kurtulamıyorsanız psikologa gitmenizi öneririm ben. Konuşamam diye endişe etmeyin seans sırasında çok güzel konuşuyorsunuz :) Unutmak için çeşitli aktivitelerde bulunmanız da çok güzel, bunları da sürdürün bence ve elinizden geldiği kadar eski sevgilinizle aynı ortamda bulunmamaya çalışın.