unutmak-unutamamak arasi

Bulunmamaya calisiyorum tabi ama hemen apartmanin alt katinda calisiyor malesef :KK43:

Anladım. O zaman çok fazla yapacak bir şey yok dediğim gibi elinizden geldiği kadar. Çıkış saatlerinizi denk getirmemeye çalışın, sigara molasına falan iniyorsanız yanınızda bir arkadaşınızla falan inin. Göz kontağı kurmamaya çalışın yani.

Ailen nasıl taşınmaz oradan benim aklim onu da almıyor hiç.Teyzenin yanına gidecem demiştin niçin gitmiyorsun gitsene
Suan tasinicak durumumuz yok ve 5 gun boyunca teyemde kaldim abla oda trabzona gitti bende mecbur geri dondu

Anladım. O zaman çok fazla yapacak bir şey yok dediğim gibi elinizden geldiği kadar. Çıkış saatlerinizi denk getirmemeye çalışın, sigara molasına falan iniyorsanız yanınızda bir arkadaşınızla falan inin. Göz kontağı kurmamaya çalışın yani.
O bana kendini hatirlatmaya calisiyor gibi daha 2 gun once bizim eski komsu cocugu var benim icin surekli bize gelirdi eski sevgilimde hic istemezdi. 2 gun once bizim aoartmana girerken gormus kapiyi yumruklamis dengesiz.

O bana kendini hatirlatmaya calisiyor gibi daha 2 gun once bizim eski komsu cocugu var benim icin surekli bize gelirdi eski sevgilimde hic istemezdi. 2 gun once bizim aoartmana girerken gormus kapiyi yumruklamis dengesiz.

İlginizi çekmeye çalışıyor olabilir ama sırf çocuğa gıcık olduğu için de yapmış olabilir. Siz aynı modta devam edin :)

Eski sevgilim ile cok kotu bi sekilde ayrildigimizii her defasinda yaziyorum once ki basliklarimda da neler yasadigimizi az cok anlatmistim biz ayrilali 2 ay oluyor ama o sure zarfinda bizim burda calistigi icin her gun goruyorum aranizda bana kizan elestiren cok fazla oldu nasil boyle birini hala seversin diye ama insan kalbine soz geciremiyor ben ondan vazgectim ama icimde bi ukte kaldi. Onlarin calistigi yerde kopek var annemde oraya gitmis mama vermek icin ve aglarken gormus X kisisini ben bunu duyunca cok uzuldum eskiden yasadigim seyleri tekrar yasamis gibi oldum onun agladigini dusunerek bende agladim ve suan o kadar cok gitmek istiyorum ki yanina sadece dertlesmeknistiyorum... ama gidemiyorum gurur el vermiyo o kadar yasanmisliktan sonra baska birine bunlari yapsaydi beter olsun der gecerdi ama ben kin tutamiyorum iyiki olmus diyemiyorum aksine olan yine bama oluyor... Cevremdekiler bana hastalikli asik diyor artik unutmak icin herseyi denemeye basladim spora yazildim kurslara gidiyorum ev temizleyerek vakit geciriyorum sarki dinliyorum yeni arkadasliklar ediniyorum ama OL-MU-YOR psikoliga gitmek istiyorum artik ama bu sebebten oturu gitmek sacma gibi geliyor siz olsaniz gider miydiniz? Ne yapardiniz :KK43:
Kocası ölen insanlar napsın yaaa.Bu ne saçmalık.Ağlamışmışta şu da bu da....hayat erkekten mi ibaret.

Kocası ölen insanlar napsın yaaa.Bu ne saçmalık.Ağlamışmışta şu da bu da....hayat erkekten mi ibaret.
Konuyu buraya nasil bagladin sen bacim ya ne sacma bi yorum bu burda cogu insan esi ile olan yada sevgilisi ile olan sorunlarini anlatiyor zaten :işsiz:

Konuyu buraya nasil bagladin sen bacim ya ne sacma bi yorum bu burda cogu insan esi ile olan yada sevgilisi ile olan sorunlarini anlatiyor zaten :işsiz:
Unutamadığın acı çektiğin psikolağa gitmeyi düşünüdğün hatta etrafında sana hastalıklı sevgi yaşıyorsun diyen insnalarında olduğu bir sevgili bağımlılığındasın.Unutamıyorsun.Ben de sana diyorum ki kocası ölen insanlar napsın.Yani herkes bir şekilde unutuyor.Haytaına devam ediyor.Hayat bi erkekten ibaret değil.İnsan güçlü olmalı.Sen konuyu buraya nasıl bağladın diyorsun pes yani BACI

Unutamadığın acı çektiğin psikolağa gitmeyi düşünüdğün hatta etrafında sana hastalıklı sevgi yaşıyorsun diyen insnalarında olduğu bir sevgili bağımlılığındasın.Unutamıyorsun.Ben de sana diyorum ki kocası ölen insanlar napsın.Yani herkes bir şekilde unutuyor.Haytaına devam ediyor.Hayat bi erkekten ibaret değil.İnsan güçlü olmalı.Sen konuyu buraya nasıl bağladın diyorsun pes yani BACI
Unutur tabi ama bu benim ilk yasadigim iliski oldugu icin her seyi tam kavrayamiyorum

Birine geçen sene hoşlandığımı söylemiştim.O ise sadece güldü ve hiçbir şey söylemedi.Bu kıroluğuna rağmen aynı senin gibi yine hoşlanıyordum.(Bu arada insan kalbine söz geçiremez ama davranışlarını kontrol edebilir).Neyse efenim:),bu kırodan 3 ay öncesine kadar hoşlanıyordum.Şu an başka birinden hoşlanıyorum.Biraz daha zamana ihtiyacın var sadece.Bilmem anlatabildim mi?:)
Bu arada ben de senin gibi onu sık sık görüyordum.Şimdiyse hiç umrumda değil.Allah'ın kırosu.:KK70:

X