• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak Okadar Kolay Olsaydı Eğer...

SheKeRs_Sey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
111
0
46
Kayseri
Unutmak o kadar kolay olsaydı bir dakika bile beklemeden silerdim seni bu kalbimden

Vazgeçmek o kadar kolay olsaydı inan anmazdım bile ismini kullanmazdım senli harfleri kovardım ismini dilimden

Gitmek kolay olsaydı çeker giderdim ardıma bakmadan bile uzaklaşırdım şu gözyaşlarımın bile gözükmedigi kendimi içinden buldugum karanlıktan

İçmemek elde olsaydı içermiydim ararmıydım yaşadıgım acıların tesellisini bir bira şişesinde kusarmıydım acılarımı her gün başka bir yere

Elimde olsaydı severmiydim seni verirmiydim ömrümü bir gülüşüne akarmıydı gözlerimden yaşlar sebepsizce ve elimi açıp dua edermiydim onu bana geri ver allahım diye

Hesap sorabilseydim sormazmıydım yıllarımı gençligimi ömrümü aldın geri ver diye yada anılar bataklık olurmuydu bana sebepsizce

Gözlerin aklıma gelmeseydi oturabilirmiydim bir bankta saatlerce ve elimdeki izmaritin dumanını çekermiydim cigerlerime

Her yolun sonu sana gelmeseydi dönermiydim böyle kendi etrafımda saatlerce dört duvar arasında hayalinle konuşurmuydum çek git artık yeter diye

Ayaklarım buluştugumuz yere gitmeseydi kendimi bulurmuydum masumiyetimi aldıgın yerde söylermiydim her gün hayaline seni çok sevdim diye peki saatler katlanılmaz günler anlatılmaz olurmuydu bana bakmasaydım başucumda duran resmine saatlerce

Peki seni unutsaydım dinledigim her şarkıda şrefsizligin gelirmiydi aklıma yaptıgın her khpeligi anlatırmıydım sırdaşım olan gözyaşlarıma peki gözlerim seni aramasaydı her evinin önünden geçtigimde her sokagın başına döndügümde hayalin çıkarmıydı karşıma

Artık canıma tak etti sevgili seni sensiz yaşamak bu aşkı tek yürekle yürütmek artık ne sen varsın nede hayalin seni sensiz yaşadıgım günlere hapsedip anahtarınıda attım bir kenara

Back