- 8 Mart 2008
- 52
- 2
selam ben onunla aynı yerde çalışıyodum 2 yıldır iyi arkadaştık sonra birden aşk oldu aramızda ama ben onu tanıyamamışım çünkü sonradan hiç ummadığım bir karakter çıktı ortaya bendende 5 yaş küçüktü ve ben onun ilk sevgilisiyim benim daha önce olmuştu ama bu farklıydı ben kolay kolay birine sarılıp öpebilen birisi değilim ama onu öpmeye doyamıyodum daha öncedende arkadaş olduğumuz için zaten bir sevgi vardı aramızda. 10 ay sevgili olduk hergün beraberdik çok alışmıştım tabiki. ama sonra çok sinirli olmaya hergün ağlamaya başladı benim daha önce hayatımda olan ama benim sevmediğim dost olarak gördüğüm birisi vardı o onu biliyodu biz arkadaşkende ama onu çok kafaya takmış ben zaten ilişkimiz başladıktan sonra o kişiyle çok az görüştüm çünkü hastaydı ölmek üzere olan birisiydi ama benim sevgilim kesinlikle görüşmemi istemiyodu ve başka şeyleride kafaya takıyodu bir mağazaya gitsek orda biriyle konuşsam bunu sorun haline getiriyodu benim ona bilerek acılar yaşattığımı söylüyo aslında kesinlikle öyle bişey yok.
en son gün ben ayrılmak istedim o bana yalvardı saatlerce ayrılmayalım dedi ama sonra kabul etti ve şimdi çok doğru bir karar verdiğini söylüyo arada sırada görüşürüz kavga ediyoruz ben ağlıyorum o ağlıyo sonuç aynı yani. onu unutmak benim için en iyisi çünkü o 6 ay önce bile yaşanılanları unutmayıp bana söylüyo ve ben asla unutamam yaptıklarını sana bu yüzden şiddet uygularım diyo. doktora gittiğimizde ağır depresyon teşhisi koydular iyileşse bile tekrarlayabilir böyle bir insanla ömür geçmez biliyorum ama unutmak niye bu kadar zor ki?
en son gün ben ayrılmak istedim o bana yalvardı saatlerce ayrılmayalım dedi ama sonra kabul etti ve şimdi çok doğru bir karar verdiğini söylüyo arada sırada görüşürüz kavga ediyoruz ben ağlıyorum o ağlıyo sonuç aynı yani. onu unutmak benim için en iyisi çünkü o 6 ay önce bile yaşanılanları unutmayıp bana söylüyo ve ben asla unutamam yaptıklarını sana bu yüzden şiddet uygularım diyo. doktora gittiğimizde ağır depresyon teşhisi koydular iyileşse bile tekrarlayabilir böyle bir insanla ömür geçmez biliyorum ama unutmak niye bu kadar zor ki?