İliskilerin garantisi iki yilmi ya ne kadar bitmis iliski okuduysam cogu iki yillik. Benimde iki yil suren bi iliskim oldu ama onun soyledifi yalanlar yuzunden heryerden kurcalayip isletiyordum onu en son ikimizde cigrindan ciktik bana acik kapi birakircasina ayrildi bir ara tekrar iletisime gectik kendimi engellettim xunku engelli degilken kendini tutamayip yine yaziyordu madem artik istemiyorsun engellede goreyim dedm valla sngelledi birdaha acmadi ne guzrlde evlilik kivamina getirmistim onu ki bitti 7 ay oldu bika kisyle tanistim falan ama ne kada runuttum desemde aklimda hep o var bu yuzdende yeni biryle olmuyo nedense ya biri muskami yapti bedduami etti nettiyse birtulu kismetim rast gitmiyor taa evlilik asamasina geliyorum yine olmuyor. Ylbasinda mesaj atmak istiyorum ama ayrilinca en ufak firsatta mesaj atan adam iste cumayi bahane eder hayirli cumalar yazar bayrami bahane eder bayramimi kutlamayacakmizn diye mesaja tip tekrar barismaya calisir ki mayista ayrildik uzerinr kac ay gecti kac bayram gecti hrr ikimizinde dogum gunu gecti tek bir mesaj dahi atmadi bakiyorumki hala sevfiliside yok yada ben oyle saniyorum. Ondan boyle bir adim goremeyince bende atmayayim diyorim napim.
o kadar yabancilastim ki mesaj atinca terslemesinden veya beklemedigim bir tepki gostermesinden korkuyorim. Üf birde benim iliskim var xiddi dusundugum diyormus. Sok olurum ben. Allah korusun dimi kizlar. Kimseye boyle bir korku vermesin Allah :)