Unutkanlık sorunu yaşıyorum :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Arkadaşlar benim genelde hafızam çok iyiydi. Fakat şimdi farkediyorum ki son zamanlarda unutkanlık sorunu yaşıyorum. Sanki kafam doluymuş gibi, kafamın bir kısmı çalışmıyor gibi hissediyorum. Tabiiki kim olduğumu biliyorum fakat bazen ben kimim neyim diyesim geliyor.

Birde ben son zamanlarda çok üşüyorum. Ben yurtdışında yaşıyorum ve buralar tam bir sonbahar havası. Fakat ben aşırı derecede üşüyorum. Gün içinde evdeyken bile bazen kalın gömlek üzerine de yapay kürkümü giyip dolanıyor Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ;-(

Benim genelde vitamin eksikliğim vardı. Ve genelde öncesinde vitamin eksikliği olduğunda ben belirti olarak sürekli keyifsiz ve uyumak istiyordum. Sonrasında bir süre
ilaç aldım. Diyorum acaba üşümem ve hafıza sorunu vitamin eksikliği yüzünden mi? Fakat ben eskisi gibi üşengeç uykusuz hissetmiyorum kendimi.

Tabi ki , demir ve B vitamini eksiliğinden olabilir.

B12 eksikligi çıkabilir.
Tahlil yaptirin.

Hormon testi yaptır.
Kan testi falan.
Demir eksikligi , tiroid vs olabilir

Bende ayni durumdayim dicem ama ben ilkokul ogretmenimin gorumcesinin meslegini hatirlayabiliyorum ya da cok sacma seyleri kan degerlerinizi olcturun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…