Unutkanlık için

yosun kapsül haplarından bahsediyordu ender saraç unutkanlıga birebirmiş bende araştırcam bende de var unutkanlık pufff

bu çay unutkanlığa iyi güzel bende almıştım yeni başlamıştımki bir yakınım bu çayın erkeklik hormonunu yükselttiğini söyledi bende hemen kestim ne derece doğru araştırmadımda

valla bendede yaş 24 aynı konu açan arkadaşın dediği gibi herşeyi unutuyorum..hatta son anormalliği yazayım.4aylık hamileyim ,bu sabah kalktım ve hamile oldugumu unutup plan yapıyorum annemlerle alışverişe giderim diye düşünüyorum..nasıl yürüyeceksem..oğlumu eşime bırakırım giderim diyorum.onu bıraktım hadi de sanki karnımdakini ne yapacaksam

bendede var unutkanlık gecen tv de havuç suyunun önerildiğini duydum ama henüz denemedim..

Bende b12 eksikligi var asırı sinirleniyorum ve asırı sekilde unutkanlıgım da mevcut titreme falan da var ellerimde bide en sinir oldugum da buu..

Amway b vitaminini tavsiye ederim bayanlar.. iÇerisinde b vitaminin her birini bulunduruyor ve hafızayı kuvvetlendiriyor..Bende kullanıyorum ve 23 haftalık gebeyim..

b1
b2
Nilasin
b6
folik asit
pantotenik asit
b12

Amway b vitaminini tavsiye ederim bayanlar.. iÇerisinde b vitaminin her birini bulunduruyor ve hafızayı kuvvetlendiriyor..Bende kullanıyorum ve 23 haftalık gebeyim..

b1
b2
Nilasin
b6
folik asit
pantotenik asit
b12

bende de unutkanlık vardı çok fazla. omega3 (balık yağı), ginko biloba gerçekten faydalı, bununla birlikte tamin komplexi de alıyorum, belki B12 nin de bu şekilde etkisi olmuştur. ama omega3 ve ginko biloba tavsiyemdir. herhangi bir zararı da yok bunların...

amway mi kullanıyorsun..?

ben bu ürünü bir arkadaşımdan duydum tr yok multi vitamin gibi firma ürününe çok güveniyor ürünü aldığınız zaman web sitesine girip hafıza testi uyguluyorsunuz bir kutu bitirdikten sonra tekrar hafıza testi uygulayıp aradaki farkı görüyorsunuz. USA sipariş ettim bakalım sonucu sizinle paylaşacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…