Unutkanlık için

cadoloz_x

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
326
2
39
ınanılmaz unutkan bır ınsan oldum herseyı unutuyorum yas 24 bırde bısey yapmaya gıdıyorum napcagımı unutuyorum bı arkadasım bana gınkgı bıloba cayını ıcıtıgını soledı sınava hazırlanıyo hafızasını kuvvetlendırmek ıcın aranızada ıcen varmı hormanal etksı tarzında bısey varmı kullanıp tavısye eden varmı lutfennn yoksa bunuycam dıyemıcem bunadım bıle delikafadulden

cayın faydalarınıda bole gecıyor:
Zihin açıcı unutkanlığı gidericidir. Beyindeki oksijen seviyesini arttırır. Doku yenileyicidir. Dolaşım problemleri,vertigo,baş dönmesi ve tinitüs,kulak çınlaması gibi rahatsızlıklarda etkilidir.Yüksek kan basıncı ve damar sertliğine karşı etkilidir.
Yaşlılık ile ortaya çıkan hafıza problemlerinde, dikkat dağınıklığı ve konsantrasyon sorunlarında, dolaşım bozukluğundan kaynaklanan kardiyovasküler rahatsızlıkların ortaya çıkma sürecinin geciktirilmesinde destekleyici olarak kullanılabilir.

Canım yaaaa çözümüm yok ama aynı sorun bendede var.Bende takip edicem bu topiği artık belki çare buluruz.

sende muhasebecıymısın nazo acaba bu muhasebemı yapıyo bıze bu unutkanlıgı off valla :)

Olabilir canım bende öyle düşünüyorum aşırı yükleme oluyor galiba.Harddiscimiz çöküyorlaelaelaelaelae olabilir

bende de unutkanlık başladıydı B12 düşük çıktı ondan oluyormuş sizde vitamin değerlerine baktırın B12 eksikliği unutkanlık,çabuk yorulma,sinirlilik gibi rahatsızlıklar yapıyor.Bu belirtilerde varsa bir dr. gidin derim.

b12 vitamini eksikse,çinko minerali eksikse olabilir.
bir uzman her sabah aç karnına 5 badem,5 fındık,5 ceviz,1 avuç kuru kayısı ve kuru üzüm yenildiği zaman bunu önleyebileceğinizi söylüyor.
ayrıca kereviz yemek,havuç suyu içmek unutkanlığa birebir

unutkanlık stres yorgunluk b 12 vitamini eksikliğinden kaynaklanabilir bende bu sorunu yaşamıştım

ginklo bibola çayından içmiştim baya zaman faydası oldu gibi sanki belkide psikolojikti bilemıyorum, zaten bu bitki alzaymer ilaclarının yapımımdada kullanılıyor

bende aynı sorun var bir senedir ayda bir b12vitamin ignesi oluyorum faydasını gördüm vitaminden hariç bol kitap okumak bulmaca çözmek örgü örmek bunlarında faydası var

peki bu unutkanlık sorunu için hangi bölüm doktoruna gitmeliyiz :kedi:

kpss hazırlanıyorum olmuo unutuyorum yorgunum halsizim

Bilgiler için Teşekkürler opuyorumnanaktan

ben çayını içtim birgün onunda aman allahım daha korkunç bşi olamazdı=( berbat bi kokusu tadı var.hapını içmeye başladım.ama faydasnı pek görmedm oyzden onuda bıraktm.herkes kırmızı et ye diyip duruo ama benmde kırmzı etle aram yok:/

Beyindeki fosfor eksikliğide unutkanlığa neden oluyormuş!!! Nerden bulsak yesek bu fosforu ya bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…