Y
yaralı..
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaralı..
nefret edip sılmek kolay onu yaptımda zaten ama unutmak zor olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba..ben 1,5 yıl biriyle ilişki yaşadım ve bana başka biriyle çıkmak istedğini söyledı ayrıldık..3 ay ayrı kaldıktan snra arkadas olmaya karar verdk fakat bana bır daha eskısı gıbı olamıcağımızı benı bır daha sevemıceğini söleyınce onu ve ona aıt herşeyı sıldım..tam unutucaktm kı geçenlerde bır çağrısıyla yenıden aklıma girdi..bir türlü unutamıorum arkadaslar sızce ne yapmalıyım
zorda olsa elbette bi gün unutacaksın böyle söylüyoruz ama aslında unutulmuyo biliyomusun kendi kendimizi kandırıyoruz sadece ama inşallah sen unutursun gülüm
merhaba..ben 1,5 yıl biriyle ilişki yaşadım ve bana başka biriyle çıkmak istedğini söyledı ayrıldık..3 ay ayrı kaldıktan snra arkadas olmaya karar verdk fakat bana bır daha eskısı gıbı olamıcağımızı benı bır daha sevemıceğini söleyınce onu ve ona aıt herşeyı sıldım..tam unutucaktm kı geçenlerde bır çağrısıyla yenıden aklıma girdi..bir türlü unutamıorum arkadaslar sızce ne yapmalıyım