• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar,

Ben yeni uye oldum ve en cok ilgimi ceken bolum bu oldu. Bende sizlerle uzuntumu paylasmak istiyorum.

Sizlere olayi en bastan anlatiyim. Ben kucukken abimin cok iyi bir arkadasi vardi. Evimize cok gelirdi. Benimle onun arasindada bir arkadaslik vardi. Buyudukce bende bu arkadaslik aska donustu. Bunu o zamanlar ona hic anlatmadim. Sevgilileri oldu, ve benimle bir derdi olunca (kiz arkadasi hakkinda ) her zaman dertlesirdi. Bende ona her zaman destek olmaya calistim. 4 Yil sevgimi sakladiktan sonra dayanamadim ve bir yil once ona duygularimi anlattim. Bana karsi ayni seyleri hissetmedigini soyledi. Ilerde ne olacagini bilemem dedi. Ama gelecegin icin bana takilip kalma dedi. Beni cok iyi tanimiyormus : ) Iste bunu soyledikten sonra cok kirildim. O kadar sene dertlestik konustuk, ama beni tanimiyormus...Herneyse. Birbirimizle iliskiyi kestik. Bir ay sonra kuzeninin msnine girip benimle konustu. Bi ortak tanidigimizin beni istedigini duymus, ve dogru olup olmadigini ogrenmek istedi. Dogru oldugunu soyledim. Tuhaf bi taviri vardi bana gore. Bir daha o kisiyi gorunce sadece selam verecekmis konusmayacakmis. Nasil olurmus boyle birsey.
Bu olay kafami cok karisitirdi. Acaba beni kiskaniyormuydu? Yoksa benmi kendimi kandiriyordum?
Ikimizinde uye oldugu vakif bir iftar yemegi duzenledi. Burada ikimizde gorevliydik. Bisey sormam gerekti ve bir erkek arkadasima soru sordum. Sevdigim erkek az ilerde duruyordu. Birden yanimiza geldi ve konusmamiza katildi. Normalde beni yanliz gordugunde hic yapmadigi bisey.
Bayramda ailemle ailesini ziyaret etmeye gittik. Orada cok rahatsiz oldum. Bunu dile getirmek icin ona bir mail yazdim. Artik birbirimizi gorunce birbirimize rahat davranalim dedim. Cunki ne olursa olsun gecmiste yasanan bir arkadasligimiz vardi. Malesef buna cevap vermedi kendisi.
Suan cok caresizim. Ne dusunecegimi bilmiyorum..Sadece asigim..
Sizce ne yapmaliyim???

Turkcem cok iyi degil arkadaslar kusura bakmayin..yerimseniben

sanıyorum sana karşı bişeyler hissetse bu kadar zaman beklemezdi yanaşmadan. birinin seni sevmesi güzel birşeydir o hep orda dursun ister insan ve ordan gitmeye başlayınca da tekrar eski yerine gelsin diye ufak kafa karıştırıcı oyunlar yapar sanıyorum öyle yapıyo.

ama bir de şu açıdan bak arada abin var belki o yüzden yanaşamamıştır. ama gayet açık ve net benden bişey bekleme demiş. kafa karıştırıcı. bence sen onu olduğu yerde bırakıp unutmaya çalış acı verir çünkü.

sanıyorum sana karşı bişeyler hissetse bu kadar zaman beklemezdi yanaşmadan. birinin seni sevmesi güzel birşeydir o hep orda dursun ister insan ve ordan gitmeye başlayınca da tekrar eski yerine gelsin diye ufak kafa karıştırıcı oyunlar yapar sanıyorum öyle yapıyo.

ama bir de şu açıdan bak arada abin var belki o yüzden yanaşamamıştır. ama gayet açık ve net benden bişey bekleme demiş. kafa karıştırıcı. bence sen onu olduğu yerde bırakıp unutmaya çalış acı verir çünkü.
keske unutmak kolay olsaydi.. Onu suan yaklasik 5 senedir seviyorum..
Biliyorum beni sevmiyor..Ama herzaman belki bir gun sever diyorum kendi kendime..

Yazmayi unutmusum..Ona duygularimi soylemeden once benimle bir gelecek dusunebildigini soyledi. Benim onun hakkindaki dusuncelerimi sordu..

nasil yani hem seninle gelecek düsünüyor sen onu sevdigini söyleyince seni reddediyor ben bu isten pek bisey anlamadim

nasil yani hem seninle gelecek düsünüyor sen onu sevdigini söyleyince seni reddediyor ben bu isten pek bisey anlamadim
evet bende anlamadim..Zaten oyle dedi diye cesaretlenip duygularimi anlattim..

hmmm bence bu sefer sen onunla biraz oyna bakalim arda bir görün tesadüfler yarat ama pek fazla pas verme hem ver hem verme yani kedinin fareyle oynamasi misali
seni bu kadar kiskandigina göre biseyler var demektir
bu sekilde gercek hislerini ögerenebilirsin

hmm kafama yatti..Bakalim ne olacak..Gun gelir devran doner degilmi : )

Gerçekten seviyorsanız yerinizde olsam geri çekilirdim..
Hem sevginizi kabul etmiyor hem de sizinle gelecek düşündüğünü iddia ediyor..:uhm:
Böyle yanar döner kişilerle boşuna vakit kaybederek kendinizi üzmeyin..
Karşılıksız sevgilerin sonu hep hüsrandır..
Maalesef..:delphin:

Gerçekten seviyorsanız yerinizde olsam geri çekilirdim..
Hem sevginizi kabul etmiyor hem de sizinle gelecek düşündüğünü iddia ediyor..:uhm:
Böyle yanar döner kişilerle boşuna vakit kaybederek kendinizi üzmeyin..
Karşılıksız sevgilerin sonu hep hüsrandır..
Maalesef..:delphin:
Sizde haklisiniz...Ama umidim hic bitmiyorki...1 senedir cok ugrastim unutmak icin. Unuttum dedigim an yine bir yerde karsima cikti ve tekrar basa dondum..

Sizde haklisiniz...Ama umidim hic bitmiyorki...1 senedir cok ugrastim unutmak icin. Unuttum dedigim an yine bir yerde karsima cikti ve tekrar basa dondum..

Siz bilirsiniz tabii hayat sizin..:sm_confused:
Ama gencecik kızsınız,ne güzel okumuşsunuz..
Güzel bir iş bulup hayatınıza devam edin derim ben..
Unutmak değil önemli olan bence..
Asıl olan,o kişi sizinle beraber olsa bile doğru biri olmadığına sizin inanmanız..:delphin:
Ancak adamın size acı çektirdiğini bile bile devam etmeniz bana yanlış geldi..
çocuk değilsiniz,yüksek lisans mezunu olduğunuza göre ergenlik çağında da değilsiniz,mantık olmadan körü körüne aşık olmanın yanlış olduğunu bilmeniz gerekir diye düşündüm sadece..:delphin:

evet egitim durumum iyi, ama yasim sandiginiz kadar buyuk degil. 19 yasindayim. Okul hayatima erken basladim ve basarili oldugum icin insallah 1,5 sene icinde bitiyo egitimim

evet egitim durumum iyi, ama yasim sandiginiz kadar buyuk degil. 19 yasindayim. Okul hayatima erken basladim ve basarili oldugum icin insallah 1,5 sene icinde bitiyo egitimim

19 yaş da çok küçük değil ki bence..
Aşkın insanın gözünü bu kadar karartmaması için yani..
Asla aşka karşı değilim yanlış anlamayın ama ikili oynayan adamlardan hayır gelmez bana göre..:kızgın:
Ben mezun oldunuz sandım,o yüzden çalışın dedim..
Madem öğrencisiniz..
Derslerinize konsantre olun,boş vakitlerinizde arkadaşlarınızla,ailenizle vakit geçirin..Gezin,dolaşın,eğlenin..
Ne kadar yalnız kalırsanız o kadar çok kurarsınız kafanızda..:delphin:

her ikisininde dusuncesi aci verici..Unutmakta, Sevmekte..Ne garip bir durum

hem senınle bir gelecek kurabilirim demiş hemde bana takılma demiş ben anlayamadım acıkcası.amacı ne kı bu çoçuğun.....
bundan böylede sevgini bellı edecek yada onun için çaba sarfetme bence.eğer hiç olmayacak birseyse bırak canım üzülür ağlar sızlar unuturusun.kımler çıkar daha karsına.
ama karşındakı ne yapmak istiyor anlayamadım canım
hayırlısı olsun mutlu ol canım

Back