- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.711
- 248
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
İyi geceler kk nerdeyse ayrılalı iki yıl olacak ama ben hala unutamadım üstelik ilişkimiz dört ay anca sürdü ama çok şey yaşadık tabi kötü şeyler de yaşadık ayrılmamıza yakın dönemlerde çok saygısızlıkları oldu ortak arkadaşlarımız çok problemliydi onların sorunlarıyla uğraşıp durduk başka şehre taşınma gibi bi fikri vardı bana söylememişti bile başkasından duymuştum uyuşturucu kullanımı vardı son dönemler başlamıştı ona da ayrıldıktan sonra şehrine gittim ilk gün çok iyiydik ikinci gün kovdu senin ve arkadaşlarının sorunlarıyla uğraşamam dedi halbuki benle ilgili bi sorun yoktu aksine o daha problemli biriydi birçok yalanını da dıydum sonradan. Ayrıldıktan sonra ilk bir ay barışmak istediğini söylüyodu ortak arkadaşlarımıza fakat dediğim gibi şehrine gittiğimde kovdu. Birlikteliğimizin ilk aylarında çok iyiydik falan bir anda bambaşka bi insan oldu geçenlerde yolda karşılaştık beni görünce baktı baktı kulaklığını falan çıkardı sonra hızlıca yürüyüp gittik hala unutamadım gençliğimin en güzel yılları mahvoluyo her gün ağlayıp sızlamıyorum ama eski ben yok hep bi buruğum önceden ortamın en komik en esprili insanı benken artık eski halimden eser yok beynimin arka planında hep bu kişiyle ilgili düşünceler var sevmediği bi arkadaşım vardı o kızla görüşürken bile tedirgin oluyorum o duyarsa hakkımda kötü düşünürse diye napıcam fikirlerinizi bekliyorum