- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Yalnızlıktandır.
Uyuşturucu kullanacak kadar zayıf iradeli birini özlemek çok akıllı işi değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep böyleydim geçmişte de çok garip iki kişiyle daha ilişkim olmuştu ikisinin de psikolojik sorunları vardı diğer kadınlar güçlü erkeklere aşık olurken ben hep güçsüz olanlara aşık oluyorumYalnızlıktandır.
İyi geceler kk nerdeyse ayrılalı iki yıl olacak ama ben hala unutamadım üstelik ilişkimiz dört ay anca sürdü ama çok şey yaşadık tabi kötü şeyler de yaşadık ayrılmamıza yakın dönemlerde çok saygısızlıkları oldu ortak arkadaşlarımız çok problemliydi onların sorunlarıyla uğraşıp durduk başka şehre taşınma gibi bi fikri vardı bana söylememişti bile başkasından duymuştum uyuşturucu kullanımı vardı son dönemler başlamıştı ona da ayrıldıktan sonra şehrine gittim ilk gün çok iyiydik ikinci gün kovdu senin ve arkadaşlarının sorunlarıyla uğraşamam dedi halbuki benle ilgili bi sorun yoktu aksine o daha problemli biriydi birçok yalanını da dıydum sonradan. Ayrıldıktan sonra ilk bir ay barışmak istediğini söylüyodu ortak arkadaşlarımıza fakat dediğim gibi şehrine gittiğimde kovdu. Birlikteliğimizin ilk aylarında çok iyiydik falan bir anda bambaşka bi insan oldu geçenlerde yolda karşılaştık beni görünce baktı baktı kulaklığını falan çıkardı sonra hızlıca yürüyüp gittik hala unutamadım gençliğimin en güzel yılları mahvoluyo her gün ağlayıp sızlamıyorum ama eski ben yok hep bi buruğum önceden ortamın en komik en esprili insanı benken artık eski halimden eser yok beynimin arka planında hep bu kişiyle ilgili düşünceler var sevmediği bi arkadaşım vardı o kızla görüşürken bile tedirgin oluyorum o duyarsa hakkımda kötü düşünürse diye napıcam fikirlerinizi bekliyorum
9 yıllık ilişkide kendinizi ifade etme şansınız daha fazla olmuştur ben bu imkanı pek bulamadım yarım kalmışlığın da etkisi çok fazla9 sene birlikte olduğum adamla yaklaşık 1.5-2 sene önce ayrıldık. ben tamamen unutalı çok oldu. artık aklıma dahi gelmiyor en ufak. ki çok kötü bir ayrılık oldu aldatıldım vs. neyse.
bunu sana işin sende bittiğini göstermek için yazdım. yani duygusal mazoşist bir insan değilsen acı çekmekten kurtulmak istemelisin. onu istersen zaten kendini iyileştirirsin. spor yap, gez dolaş, yeni insanlarla tanış. kendinden değerlisi yok. ve inan ki dışarda o adamdan on kat iyileri var. o kim ki?
9 yıllık ilişkide kendinizi ifade etme şansınız daha fazla olmuştur ben bu imkanı pek bulamadım yarım kalmışlığın da etkisi çok fazla
İlk zamanlarki halini seviyorumo zaman kafanda idealleştirmişsin demek ki. o insan kafandaki insan değil muhtemelen. hayalindeki insanı mükemmelleştirip seviyorsun. gerçek halini gör adamın
Uyuşturucudan kastım extacy ve esrar sanırım kalbinin güzel olduğuna inandırmışım kendimi bir anda değişince hayret ettim şoka uğradım ayrılalı o kadar zaman geçti beni görünce hali tavrı hala seviyor gibi oluşu sanki daha dün ayrılmışız gibi hissediyorum4 aylık ilişki...
2 sene geçmiş üzerinden o zaman kaç yaşındaydın 18-19 büyük ihtimalle.
Adam uyuşturucu kullanıyor.
Devam et canım sen böyle bir gün gelir geri döner, hayatının ortasına bomba gibi düşer ve sen paramparça olursun. Aklını başına topla.
Uzak akrabamda uyuşturucu kullanan insanlar var. Kendi hayatları yetmiyormuş gibi başkalarının hayatlarını da zehir ettiler, etmeye de devam ediyorlar.Uyuşturucudan kastım extacy ve esrar sanırım kalbinin güzel olduğuna inandırmışım kendimi bir anda değişince hayret ettim şoka uğradım ayrılalı o kadar zaman geçti beni görünce hali tavrı hala seviyor gibi oluşu sanki daha dün ayrılmışız gibi hissediyorum
Öfke konusunda haklısınız evet unutmak için mesaj atsam mı acaba terslerse en azından tamamen aklımdan silinirUzak akrabamda uyuşturucu kullanan insanlar var. Kendi hayatları yetmiyormuş gibi başkalarının hayatlarını da zehir ettiler, etmeye de devam ediyorlar.
Paranoyak, öfkeli, tutucu hepsi. Mahvedecek o insan seni uzak dur. Aşkından ölsen de sakın tekrar hayatına alma.
Kesinlikle atma. Beklenti içine girersin. Terslemezse kendi kendine umut yaratırsın.Öfke konusunda haklısınız evet unutmak için mesaj atsam mı acaba terslerse en azından tamamen aklımdan silinir
Böyle hareketsiz durunca da geçmiyor işte sıkıntı orda sanki bir şey yapsam bitecek gibi ama üstünü örtmeye çalıştıkça bir yerden patlak veriyoKesinlikle atma. Beklenti içine girersin. Terslemezse kendi kendine umut yaratırsın.