Genç bi kız o anlamda değil. Orta yaştan kastetmedim.Ablasi gibi cumlesini anladimda.
Yuzu bi tuhaf ne demek ya?
Her orta yaslilarin yuzu bi tuhafmi oluyoda?
Teşekkür ederim.. Sadece içimi Döktüm ağıt yakmak değil amacım. Sağol.Yahu artık öyle yada böyle sen karısını beğen beğenme o evli barklı bir adam. İlk iş tlf nosunu engelle, sil kısaca yok et böylrce whatsupp da ne eşi ile resmini görürsün nede onu. Ayrıca size sevgili iken davranışlarıda hiç hoş değilmiş zaten ne kariyeriniz olmasına izin veriyormuş , nede bir birey olarak size saygı duyuyormuş. Kısaca verilmiş sadakanız varmış az kalsın sizi çok mutsuz edicek birisi ile evlenecekmişsiniz. Haa yürek yanmasına gelince çok yanıyorsa kalkın bir bardak su için , bir dua okuyun ve Allaha şükredin. En ufak bir engelde pes eden , sizi yarı yolda bırakan bu adam zaten 5 para etmezmiş.
Yok 3 kişi yazmıştı sadece :) öyle sordum yani ? Saçma sapan şeylere 100 sayfa yazılıyor içimi Döktüm arkadaşım.sen dünde aynı konu hakkında aynı bir başlık açmıştın..
epey bir fikir verilmişti,nasihatler vs.
ama 100 konuda açsan işe yaramıyor demek ki dikkate almadıktan sonra?
Ağıt yakmadığınu biliyorum ama seni anında satan bu adam için hala sıkıntı çektiriyorsun kendine , inan deymez .. Ne zamanki onu kafandan silmeyi başaracaksın o zaman bak göreceksin karşına kimler kimler çıkıcak . Bırak o yansın kavrulsun , allahın karaktersiz herifi için 1 dk bile kendini üzmeye gerek yokTeşekkür ederim.. Sadece içimi Döktüm ağıt yakmak değil amacım. Sağol.
acnim suan sen sadece onun seni sevme ihtimaline tutunuyorsun bunu keninde yapma evlenmis artim ayrilsa bile busefer de o kadin senin yasadiklarini yasayacak belkide sizin mutlu olmamaniz icin ugrasacak belki gercekten seviyordur belki sevmiyordur belkilerle yasayamazsin onun sana gelmesini beklemek bu cok acimasizca degilmi yillar boyu her ruyandan onun yuzunden mi uyanacaksin kendine bunu yapma ondan haber alabilecegin tum kaynaklari yok et kadinlar duygusalliklarindan guc bulabilirler bunu kendine avantaj olarak gor birdaha kimseye baglanmiycam de enazindan tam olarak emin olmadanGeceleri uyuyamıyorum, aklıma geldi yine.. 2 yıldır ayrıyız. Şuan 9 aylık evli akrabasıyla bildiğimi bilmiyor. Tam unuttum diyorum başka birisine aşık oldum seviyorum diyorum ama olmuyor.
Yani mesela gece aniden aklıma geliyo böyle yangın gibi kalbimde sanki oda beni düşünüyo ya bakın anlatamıyorum ama yanıyo kalbim..
Acaba hakkımı helal mi etsem ki..
Çok çok ah ettim. ( saf gibi sevdiğine inandım evlenicektik, benimsin karımsın baban vermezse mahfolurum diyen ilk kez her şeyden çok sevmiş, ne hayaller kurdu benle deli gibi kıskanırdı , sen benimsin derdi) 5 ay beraberdik.
Neyse Ayrılma sebebi ailem istemedi ben mücadele ettim o pes etti başta beklerim dedi ve küfür yedim sustum. Babam iş yerlerine gitmiş, bana ananla babanla hallet dedi.. Istemiyorum bitti unut beni hayal kurma dedi. ( hala dün gibi kulağımda ) Duydum ki ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlanmış ve evlenmiş ve kızın şehrine GÖÇ etmiş. (Hayalet oldu sanki kayboldu bu derece beklemiyordum. :) ama Allah gösterdi sanki tesadüfen dediğim gibi ) Sustum..
Allaha havale ettim.
Kız zenginmiş buna iş sağlayıp altına araba vermişler.
Bende fakir değildim ama babam ona iş sağlayamazdı.
Neyse ben eğitimimi tamamladım kariyer güzellik her şey tam ama Mutlu değilim
Şımarıklık değil yanlış anlamayın başkasıyla denedim olmuyor.
Evlendiği kız abartmıyorum ama yanında ablası gibi yani kız bir tuhaf. Allah yaratmış mutlu olsun. ( detayı bilin diye yazdım )
Kızın face instagram kapattırdı kendide yok oldu ben tesadüfen öğrendim bildiğimi bilmiyor dediğim gibi.
Ya ben ne yapsam helal mi etsem hakkımıbazı geceler dediğim gibi içim yanıyor.
Onun için eğitim her şeyden vazgeçicektim istemiyo diye.
Aylar sonra eski whatsabına girmeye Başlamış, bide resim koymuş haftada bir giriyor. Hep ordan konuşurduk ( ama asla amacım yuva yıkmak değil ben sadece acı çeksin istedim )
Bu süreçte hep mutlu pozlar verdim güldüm eğlendim..
Peki 2 yıldır unutamayan, hayal kırıklığı yaşayan ben ( kendimi işime vericem biliyorum kızcaksınız )
Gerçekten bende mutlu olabilir miyim ?
Ne yapmam lazım ? Teşekkürler..
Tmm..Ağıt yakmadığınu biliyorum ama seni anında satan bu adam için hala sıkıntı çektiriyorsun kendine , inan deymez .. Ne zamanki onu kafandan silmeyi başaracaksın o zaman bak göreceksin karşına kimler kimler çıkıcak . Bırak o yansın kavrulsun , allahın karaktersiz herifi için 1 dk bile kendini üzmeye gerek yok
Yok sevebilme ihtimali değil yani o sevemez kimseyi.. Ben sadece kendime kızıyorum ilk sevgilimdi ondan galiba ama hakkımı helal etmiyorum. Ben ona başta bak emin değilsen bitir şimdiden dediğimde bana bağırdı saçmalama sen benimsin karımsın diye.. Dedim ya.. Çevresine göre çok kişi olan birisiyim ama hayata Küstüm saçma sapan şeyler yaptım bu süreçte. Hep onun yüzünden.acnim suan sen sadece onun seni sevme ihtimaline tutunuyorsun bunu keninde yapma evlenmis artim ayrilsa bile busefer de o kadin senin yasadiklarini yasayacak belkide sizin mutlu olmamaniz icin ugrasacak belki gercekten seviyordur belki sevmiyordur belkilerle yasayamazsin onun sana gelmesini beklemek bu cok acimasizca degilmi yillar boyu her ruyandan onun yuzunden mi uyanacaksin kendine bunu yapma ondan haber alabilecegin tum kaynaklari yok et kadinlar duygusalliklarindan guc bulabilirler bunu kendine avantaj olarak gor birdaha kimseye baglanmiycam de enazindan tam olarak emin olmadan
durumunzda anlattigina gore seni cok seviyor mus belki yaptigi evlilik formalite icabi ?Yok sevebilme ihtimali değil yani o sevemez kimseyi.. Ben sadece kendime kızıyorum ilk sevgilimdi ondan galiba ama hakkımı helal etmiyorum. Ben ona başta bak emin değilsen bitir şimdiden dediğimde bana bağırdı saçmalama sen benimsin karımsın diye.. Dedim ya.. Çevresine göre çok kişi olan birisiyim ama hayata Küstüm saçma sapan şeyler yaptım bu süreçte. Hep onun yüzünden.
Bilmiyorum. Mesajda çok üstüne gittim sevmiyorum sevmedim de dedim bana küfretti benim bi suçum yok anla dedi söyle dedim Israr ettim sevmiyorum sevmedim unut beni dedi. Annem aradı Öncesinde yanımda zorlahic umut yok mu peki sizin du
durumunzda anlattigina gore seni cok seviyor mus belki yaptigi evlilik formalite icabi ?
hic umut yok mu peki sizin du
durumunzda anlattigina gore seni cok seviyor mus belki yaptigi evlilik formalite icabi ?
yalan oldugunu dusunmuyorum sevmis ama ailenle ters dusmek istememis veya korkmus sanirim sevgisi yeteri kadar degilmis ama onu guzel hatirla cubku nefret de guclu bi duygudur ve onu unutmana izin vermez suanlik onlarin tarafinda hersey yolunda gözüküyor bilemiyorum cok degisik bir iliski yasamissiniz ama bundan sonrasina bakamaya calisin kendinizi yipratmayinBilmiyorum. Mesajda çok üstüne gittim sevmiyorum sevmedim de dedim bana küfretti benim bi suçum yok anla dedi söyle dedim Israr ettim sevmiyorum sevmedim unut beni dedi. Annem aradı Öncesinde yanımda zorlaKızımın peşini bırak ilerde mutlu olamazsınız biz seni istemiyoruz dedi. Kibarca ama. Oda tamam abla olmuyosa zorlanmaz siz ona kızmayın tmm demiş. Öyle bilmiyorum gurur mu ne anlamıyorum.. Ama seven adam evlenmezdi. Demekki yalanmış..