Unutamıyorum, sanki onun kalp sevgi karışık Duyguları bana yansıyor, uyuyamıyorum ?

Nileda90

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
272
59
Geceleri uyuyamıyorum, aklıma geldi yine.. 2 yıldır ayrıyız. Şuan 9 aylık evli akrabasıyla bildiğimi bilmiyor. Tam unuttum diyorum başka birisine aşık oldum seviyorum diyorum ama olmuyor.
Yani mesela gece aniden aklıma geliyo böyle yangın gibi kalbimde sanki oda beni düşünüyo ya bakın anlatamıyorum ama yanıyo kalbim..
Acaba hakkımı helal mi etsem ki..
Çok çok ah ettim. ( saf gibi sevdiğine inandım evlenicektik, benimsin karımsın baban vermezse mahfolurum diyen ilk kez her şeyden çok sevmiş, ne hayaller kurdu benle deli gibi kıskanırdı , sen benimsin derdi) 5 ay beraberdik.
Neyse Ayrılma sebebi ailem istemedi ben mücadele ettim o pes etti başta beklerim dedi ve küfür yedim sustum. Babam iş yerlerine gitmiş, bana ananla babanla hallet dedi.. Istemiyorum bitti unut beni hayal kurma dedi. ( hala dün gibi kulağımda ) Duydum ki ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlanmış ve evlenmiş ve kızın şehrine GÖÇ etmiş. (Hayalet oldu sanki kayboldu bu derece beklemiyordum. :) ama Allah gösterdi sanki tesadüfen dediğim gibi ) Sustum..
Allaha havale ettim.
Kız zenginmiş buna iş sağlayıp altına araba vermişler.
Bende fakir değildim ama babam ona iş sağlayamazdı.
Neyse ben eğitimimi tamamladım kariyer güzellik her şey tam ama Mutlu değilim
Şımarıklık değil yanlış anlamayın başkasıyla denedim olmuyor.
Evlendiği kız abartmıyorum ama yanında ablası gibi yani kız bir tuhaf. Allah yaratmış mutlu olsun. ( detayı bilin diye yazdım )
Kızın face instagram kapattırdı kendide yok oldu ben tesadüfen öğrendim bildiğimi bilmiyor dediğim gibi.
Ya ben ne yapsam helal mi etsem hakkımı bazı geceler dediğim gibi içim yanıyor.
Onun için eğitim her şeyden vazgeçicektim istemiyo diye.
Aylar sonra eski whatsabına girmeye Başlamış, bide resim koymuş haftada bir giriyor. Hep ordan konuşurduk ( ama asla amacım yuva yıkmak değil ben sadece acı çeksin istedim )
Bu süreçte hep mutlu pozlar verdim güldüm eğlendim..
Peki 2 yıldır unutamayan, hayal kırıklığı yaşayan ben ( kendimi işime vericem biliyorum kızcaksınız )
Gerçekten bende mutlu olabilir miyim ?
Ne yapmam lazım ? Teşekkürler..
Son bişe : ben buna emin değilsen bitir demiştim 2. Ayımızda bana bağırdı saçmala sen benimsin bir daha duymuycam dedi inşallahı yok seni alıcam dedi. ( inandım işte..)
Çevremde çok kişi var ama korkuyorum yine aynı olur diye kapadım kendimi. Aşık oldum sanıyorum saçmalıyorum. Artık hiç olmasın kimse..

Son düzenleme:
Ablasi gibi cumlesini anladimda.
Yuzu bi tuhaf ne demek ya?

Her orta yaslilarin yuzu bi tuhafmi oluyoda?

Yahu artık öyle yada böyle sen karısını beğen beğenme o evli barklı bir adam. İlk iş tlf nosunu engelle, sil kısaca yok et böylrce whatsupp da ne eşi ile resmini görürsün nede onu. Ayrıca size sevgili iken davranışlarıda hiç hoş değilmiş zaten ne kariyeriniz olmasına izin veriyormuş , nede bir birey olarak size saygı duyuyormuş. Kısaca verilmiş sadakanız varmış az kalsın sizi çok mutsuz edicek birisi ile evlenecekmişsiniz. Haa yürek yanmasına gelince çok yanıyorsa kalkın bir bardak su için , bir dua okuyun ve Allaha şükredin. En ufak bir engelde pes eden , sizi yarı yolda bırakan bu adam zaten 5 para etmezmiş.

Teşekkür ederim.. Sadece içimi Döktüm ağıt yakmak değil amacım. Sağol.

sen dünde aynı konu hakkında aynı bir başlık açmıştın..
epey bir fikir verilmişti,nasihatler vs.
ama 100 konuda açsan işe yaramıyor demek ki dikkate almadıktan sonra?

sen dünde aynı konu hakkında aynı bir başlık açmıştın..
epey bir fikir verilmişti,nasihatler vs.
ama 100 konuda açsan işe yaramıyor demek ki dikkate almadıktan sonra?
Yok 3 kişi yazmıştı sadece :) öyle sordum yani ? Saçma sapan şeylere 100 sayfa yazılıyor içimi Döktüm arkadaşım.

Teşekkür ederim.. Sadece içimi Döktüm ağıt yakmak değil amacım. Sağol.
Ağıt yakmadığınu biliyorum ama seni anında satan bu adam için hala sıkıntı çektiriyorsun kendine , inan deymez .. Ne zamanki onu kafandan silmeyi başaracaksın o zaman bak göreceksin karşına kimler kimler çıkıcak . Bırak o yansın kavrulsun , allahın karaktersiz herifi için 1 dk bile kendini üzmeye gerek yok

acnim suan sen sadece onun seni sevme ihtimaline tutunuyorsun bunu keninde yapma evlenmis artim ayrilsa bile busefer de o kadin senin yasadiklarini yasayacak belkide sizin mutlu olmamaniz icin ugrasacak belki gercekten seviyordur belki sevmiyordur belkilerle yasayamazsin onun sana gelmesini beklemek bu cok acimasizca degilmi yillar boyu her ruyandan onun yuzunden mi uyanacaksin kendine bunu yapma ondan haber alabilecegin tum kaynaklari yok et kadinlar duygusalliklarindan guc bulabilirler bunu kendine avantaj olarak gor birdaha kimseye baglanmiycam de enazindan tam olarak emin olmadan

Tmm..

Yok sevebilme ihtimali değil yani o sevemez kimseyi.. Ben sadece kendime kızıyorum ilk sevgilimdi ondan galiba ama hakkımı helal etmiyorum. Ben ona başta bak emin değilsen bitir şimdiden dediğimde bana bağırdı saçmalama sen benimsin karımsın diye.. Dedim ya.. Çevresine göre çok kişi olan birisiyim ama hayata Küstüm saçma sapan şeyler yaptım bu süreçte. Hep onun yüzünden.

hic umut yok mu peki sizin du
durumunzda anlattigina gore seni cok seviyor mus belki yaptigi evlilik formalite icabi ?

durumunzda anlattigina gore seni cok seviyor mus belki yaptigi evlilik formalite icabi ?
Bilmiyorum. Mesajda çok üstüne gittim sevmiyorum sevmedim de dedim bana küfretti benim bi suçum yok anla dedi söyle dedim Israr ettim sevmiyorum sevmedim unut beni dedi. Annem aradı Öncesinde yanımda zorla Kızımın peşini bırak ilerde mutlu olamazsınız biz seni istemiyoruz dedi. Kibarca ama. Oda tamam abla olmuyosa zorlanmaz siz ona kızmayın tmm demiş. Öyle bilmiyorum gurur mu ne anlamıyorum.. Ama seven adam evlenmezdi. Demekki yalanmış..

yalan oldugunu dusunmuyorum sevmis ama ailenle ters dusmek istememis veya korkmus sanirim sevgisi yeteri kadar degilmis ama onu guzel hatirla cubku nefret de guclu bi duygudur ve onu unutmana izin vermez suanlik onlarin tarafinda hersey yolunda gözüküyor bilemiyorum cok degisik bir iliski yasamissiniz ama bundan sonrasina bakamaya calisin kendinizi yipratmayin

Evet belki unutamazsin ama alisirsin, bu yasadiklarin tecrübe olur ve hayatina gircek kisilere daha dikkatli olursun. Dogru kisiler kafa karistirmaz bu seni baya allak bullak etmis. Benim icin hayirli degilmis diyip umursamayi birakmaya calis. Aklina takilanlar sanirim onunla yasadiklarin ve söyledigi güzel sözler, bu yüzden belkide kafani hala beni seviyor ama neden baskasina gitti gibi sorular karistiriyor sanirim. Seven erkek ne olursa olsun birakmazdi, annenin telefonda söylediklerine tamam abla diye kestirip atacagina inat eder ben mutlu olcagimiza inaniyorum kizinizi seviyorum bu is öylede böylede olucak derdi. Kendinizde diyorsunuz saten o kimseyi sevemez diye, o yüzden fazlada düsünmeyin derim ben.

hakkını helal etme konusunda bu tamamen senin fikrin ama baban acaba neler söyledi çocuğa..taa iş yerine gitmiş...kötü bir tecrübe olmuş..hakkında hayırlısı...

Hakkini helal etsende o is halloldu anlamina gelmez. Seninle arasindaki tamam olur o zaman ama gerisi Allah ile arasinda kalir.
Sen onun sana ettigi sevgi sozcukleri, seni sahiplenmesini bu kadar sevdin ki iki yil gectigi halde unutamiyorsun. Ama gercek su ki, sana ettigi sozler bostu, bos olmasaydi simdi evli olmazdi. Bu aci ama farkina varman bile buyuk bir adim ileriye demektir. Bunu kabullen ve seni gercekten, kendi hayatindan cok seve bilecek insani heyecanla bekle. :)

Oldugu kadar olmadıgı kader canım. Fazla üzme kendini o hayatına yön vermiş. Sende vermelisin. Boşver. Herkes mutlu olduğu gibi yaşasın. Bi yerden başlamalısın. Koskoca 2 koca boş zaman..

Sen ilk basta komisere takmistin simdi de buna takmissin. Daha kac kere ayni konuyu acacaksin merak ediyorum.
Bence bir psikiyatrdan randevu al, iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…