• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamayan erkek

netjulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
103
22
13
38
Eşlerinizin, nişanlılarınızın, sevgilerinizin, daha önceden unutamadığı birinin olma ihtimali sizi ürkütüyor mu ? Bazen bu konu canımı çok sıkıyor ? Siz ne düşünüyorsunuz ?

Suan evliyim fakat daha once sevgiliyken uzun bir sure bu konulara kafayi takmistim nerdeyse paranoyaya baglamistim sacma sapan birsuru sey:eek: benimki biraz abartiydi ama bircok kisinin aklindan muhakkak en az 1 kere gecmistir bu durum. Cok sukur bu saplantili halimden kurtulabilmistim ama bu durumun guvenmekle alakali oldugunu da dusunuyorum. Zamanla guven arttikca bunlari dusunmek de azaliyor bence

Eşlerinizin, nişanlılarınızın, sevgilerinizin, daha önceden unutamadığı birinin olma ihtimali sizi ürkütüyor mu ? Bazen bu konu canımı çok sıkıyor ? Siz ne düşünüyorsunuz ?

İhtimali üstelik? :)
Sanırım bununla kafa yormam. Varsa da bunu öğrenirim öğrendiğim gibi de bırakırım.
Ama böyle birşey yok da ben acaba mı diye düşünerek vaktimi harcamam.

Erkekler daha farklı düşündüğü için sevgiliyi ya da kızları unutamama olacağını pek sanmıyorum.
Ama başka birisiyle sevgiliyken hatta nisanliyken eskisini sayiklayan çok kız arkadaşım oldu.
Eşimin, ölsem beni bile unutacagini düşünüyorum.

Ben hiç takılmazdım böle şeylere geçmiş bitmiş derdim benim nasıl eski sevgilim olduysa eşimin de olmuştur derdim..ama yaşadıklarım beni bu soruyu hala soruyo kılıyo hep bu soru aklımda hatta bazen paronaya şeklinde.hatta bu akşam bununla ilgili bir konu bile açıcaktımeşimin eski sevgilisini düşündüğü fikri aklımı kurcalıyor ne kadar bununla ilgili çoğu kez konuşsak da bu düşünce aklımdan çıkmıyor ve çıkmazdayım.allah kimseye düşündürmesin kötü

Öyle olsa onun yanında olurdu, böyle kıruntularla hayatınızı zehir etmeye değer mi? Bu tarz şeyler düşünmek için bazı işaretler görmüş olmalısınız.
Ya da şöyle sorayım sizin eski sevgiliniz aklınıza geliyor mu ki, Eski eskide kalmıştır

Hayatta her şey olabilir, ama ihtimallere göre bugünü karartmanın bir anlamı yok. Eğer sizi sürekli eski sevgilisiyle kıyaslıyorsa ya da sizin davranışlarınıza müdahalede bulunuyorsa bir sorun var demektir. Bunun dışında sevgilinin (henüz erkek arkadaş, nişanlı veya eş de olabilir bu kimse) her bir davranışını ayrı ayrı ölçüp tartmamalı insan. Unutamamak ile hatırlamanın farklı şeyler olduğunu aklınızdan çıkarmayın. İnsan zihni resetlenebilecek bir şey değildir. Kendimden örnek vermem gerekirse, an geliyor duyduğum bir şarkıda, girdiğim bir mağazada aklıma geliyor eskiden bir ilişki yaşadığım veya en azından flört ettiğim kişiler. Çünkü her tanıdığınız insan sizde birer iz bırakır. Bunu büyütmeye gerek yok. Şu an sizinleyse geçmişteki kişiyle gerçekten olmamış demektir. Onu hatırlar mı, özler mi, yoksa unutmadı mı diye kendinizi yersiz paralayıp bu negatifliği eşinize, sevgilinize yansıtacağınıza ve ister istemez sorunlar yaşayacağınıza bırakın özgüveninizle neden sizinle birlikte olduğunu ona defalarca hatırlatın, ilişkinin keyfini sürün :)

Şöyle söyleyeyim. 3 yıllık bi ilişkimiz var ve bana ilişkimizin başlarnda anlatmıştı eski sevgilisini. Onunla da uzun sürmüş ama ayrıldıgım gün bitti benim için diye anlatmıştı. Sonrasında da hiç adı geçmedi ilişkimşz boyunca. Çok nadirdir adının Geçtiği ama takılmıyordum hiç sözlerine güveniyordum. Ama bundan 6 ay önce falan eski sevgilisine instagramdan baktıgını gördüm. Yıkılmıştım çünkü benimki hep benim geri dönüşüm yoktur arkadaşlık ve sevgili ilişkilerimin hepsinde diyordu. Nedenini sordugumda eski bi arkadaşıyla konuşmul telefonda o söylemiş benimkinin eski sevgilisinin annesi hastaymış. Benimki de merakımdan baktım sadece demişti. Ben biraz ağladım o zaman telefonda o da kahrolmuştu kaç kez özür diledi kapattık konuyu. Ama ben öncesinde de bir iki kez baktıgını gördüm ama merakından bakmıştır diye belli etmeniştim gördüğümü. Bu anlattıgım olayda susamadım ama artık. Bir de harddiskinde eski sevgikisiyle fotogragları şiirleri duruyordu bi kere harddiskini bana vermişti o zaman kurcaladıgımda görmüştüm. Üzerşnde durmadım çünkü lise üniversites başları falan o zamanlar çıkmışlar görünüşleri bile çocuktu. Sonra naptı sildi mi bilmiyorum. Bir de eski sevgilisinin kitabını saklamıştı. Taşınırken bulmuştuk atmıştı çöpe ben görünce. Aslında yazdıkça aklıma geldi şuan baya bi şey varmış. Ama kız evli ve kendimle kıyaslayabileceğim birisi değil her yönden. O yüzden bu kadar şeyini yakalasam da takmıyorum.

Kafam kazan gibi , aklıma bile gelmiyor . Belki de davranışlarla alakalıdır. .şüphe uyandıracak bir durumu yok ..

Back
X