unutamadnz en mutlu gnnz anlatr msnz?

N

nirvana

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nirvana
başlangıcta kolay bı soru gıbı gorunmustu ama once ben cevap vermeye kalkınca zor oldugunu farkettım ve hala dusunuyorum en mutlu gunumu...???:1rolleyes:düğünüm dıycem ama o gunde yok makyaj olmadı yok sacım tutmadı bı suru dert:)sanırım hamıle oldugumu ogrendıgım gundü.

• Konu Sahibi nirvana
en mutlu olduğum gün ikiz kızlarımı ameliyat masasında hemşirelerin kucağında
gördüğüm andı.unutulması mümkün olmayan o an hatırladığım tek şey gözlerimden akan mutluluk gözyaşlarımdı.

• Konu Sahibi nirvana
benim en mutlu olduğum gün dönem sonunda bütün derslerden geçtiğimi öğrendiğim gündü 1 dersten kesin kalacağımı düşünüyodum ve geçtiğimi öğrenince çok mutlu olmuştum bide aşkım yanımdaydı :asigim:

• Konu Sahibi nirvana
Benim en mutlu günüm Amerika'dan Türkiye'ye ilk geldiğim gündü herhalde.Ailemin haberi yoktu geleceğimden ve beni bir anda karşılarında görünce onlara kavuşunca ağlamıştık mutluluktan:)

• Konu Sahibi nirvana
kizimla,oglumum dogdugu gunler benim en mutlu gunlerim oldu..turkiyeye her tatile gittigimde aileme kavusma sevincimde ayri bir mutluluk...cok eskiye donersek.. cok kucuktum sanirim 8 yasinda falan ramazan bayraminda babam bana kirmizi bir ayakkabi almisti o ayakkabi beni oyle mutlu etmistiki halaa hatirimda cok guzel bir seydi..ama giymek nasip olmadi ayagima kucuk gelmisti buyuk numarasinida bulamamistik..

• Konu Sahibi nirvana
benım kırmızı ayakkabı hıkayeme benzıyo:) cocuklugumda ılk defa alcam ıstıyorummmmm dıye tutturmustum ve kucuk olmasına ramen o ayakkabıları aldırdım ama ıcıne sıgmam ımkansızdı 1 kere bıle gıyememıstım ama benım olmustu:)

• Konu Sahibi nirvana
oglumun dogdugu gun mutlulugu hıssedemedım sezeryen bole lanet bısey gozunuz bıseyı gormuyo ölüm uykusundan uyanmış gıbı hıssedyodum tek aklıma gelen hayatta oldugumdu oglumu bıkac saat sonra ancak farkettım

• Konu Sahibi nirvana
En mutlu gününüm kıymetimi bilemeden geçirdiğim için cevap veremeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…