Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

wayyy...marilyn monroe nun burnunda estetiği olduğunu biliyodum ama yüzünü incelttiğini bilmiyodum...:bilmiyorumkismile

türkan şoray, filiz akın sdc burunlarını yaptırmamış yüzlerini de inceltmişler hele türkan şorayın maşallahı var kaç tane estetik geçirmiş öle...ben ztn en çok hülya koçyiğiti sevmişimdir her zmn en doğal o gelmiştir (ki görünüşe bakılırsa öyle)...

Türkan Şoray'da eklemeler olduğu kesin. Bence de yaptırsın. Onun zaten gözleri yeter...

Bu arada Zeta'nın göğüsleri güzel bi silikon operasyonu olmuş böyle. Bazıları felaket oluyor. Bkn: Victoria... :)

Nicole Kidman yuzune yaptırdıgı botoxtan sonra yuzu resmen dondu..ifadesizleşti..

ama yıllar önce yuzune yaptırdıgı dıger mudahaleler sayesinde Nicole Kidman olmustu..

Bu kadın çok güzel ama çok soğuktu zaten. ıyice donuklaşmış gerçekten. Ama bir cilt nasıl bu kadar güzel, pırıl pırıl pürüzsüz olabiliyor yaaaa ??????? Ben de istiyoruummmm...

bu ne böyle yaa.hiç bakmıyormu ki ayana.ilk resimde(2008) sanki yanmış gibi ama.
belki yaptığı estetiğin dönüşü yoktur.
yazık üzüldüm.

nicol kidman benim en beğendiğim artistlerdendi.son zamanlardaki görüntüsü berbat ama ya !

ben ilk türkan şorayla, filiz akının estetikli olduklarını duyduğumda şok geçirmiştim. :1shok:

bide dikkat edilirse burunlarına yaptırdıkları estetikle sanki gençleşmişler gibi
.

ya keske deniz akkaya belini de oydursaymıs zamanında,kutuk gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…