Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

Ashley Simpson da burun estetiğinden sonra çok güzelleşti.
ASHLEE-SIMPSON-1.jpg

evet bencede,ama sanırım operasyonlu oldugu bellı olmasın ıstemısler.kayak pısti gıbı olmasın demıslerdır :)

Paris-hilton-nose-jobs.jpg

Yani herkes ister güzel olmayı tabi bunun için kimseyi yadırgamam
alay edemem ama ameliyat olmuş bari biraz daha biçimli yapsalarmış burnunu.
Türkiyê'de estetikler daha başarılı diğer ülkelere göre burunda ama diğerlerini bilemem.

bence dırek kısının ıstegı ıle dogru orantılı oluyor canım.yanı ılla bundan ıstıyorum dıye tutturupta kendıne yakısmayan estetikler yaptıran oyle cok tanıyorum kı..dr karsı cıkıyor,hasta tutturuyor .Elinde foto bundan ıstıyorum dıyor..ama benden bu olur mu bende buna uygun malzeme varmı demıyor

Evet o da doğru ama Gaga'nın burnu daha iyi yapılabilirdi herhalde. Yoksa öyle yapay burunlardan bahsetmiyorum zaten. Abartınca çok kötü oluyor.

soldakı halı son halı,bence cok hos olmus estetikleri

ENT-LadyGaga-Celeb-Surgery-Nose_1-600x400.jpg

yani su halınden sona hele

lady-gaga-ultimate-lady-gaga-fan-site-photoshoots-pics-photos-images-gallery-wallpapers-behind-the-scenes-naked-topless-upskirt-nipple-slip-paris-hilton-background-lyrics-tour-2009-nomin.jpg

O soldaki fotoda burnu daha güzel küçük görünüyor da benim koyduğumda hafif yan durduğu için daha iri herhalde.
Duruştan kaynaklı. Üsttekinde güzelmiş.

Galiba 2 kez ameliyat olmuş..bilmiyorumkismile
3 foto da birbirinden farklı.

sanırsamki öle... ilk resim bi felaket olmasına rağmen 2.si biraz daha ii gibi duruyor... ama estetiği deniz akkaya kadar başarılı taşıyan birisi daha görmedim...

kıslar bnm mesaj sayım yetmio bide ceylanın ilk ve son hali lütfen.. :eek:

X